Cum ne pregătim din timp afacerile din horeca pentru sezonul de vară?

BUCURESTI - 15 februarie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Pentru afacerile din horeca, vara reprezintă un sezon foarte profitabil, datorită faptului că o mare parte din consumatori sunt mai predispuși să își petreacă timpul pe o terasă, de exemplu. Fiind o perioadă de care și afacerea ta poate profita din plin, este important să fii pregătit din timp cu echipamentele necesare, care îți vor permite să oferi cea mai inedită experiență clienților tăi.

cum ne pregatim pentru vara

cum ne pregatim pentru vara

Dacă vorbim despre vară, vorbim despre temperaturi ridicate și despre nevoia clienților de a consuma băuturi reci. Astfel, vei avea nevoie de câteva echipamente speciale în acest sens. În continuare, ți-am pregătit câteva informații despre acestea.

zi frigorifice: de pe lista cu lucrurile necesare, achiziționarea unei lăzi frigorifice trebuie să fie obligatorie. Mai mult decât atât, ideal ar fi să te orientezi după un model dintr-o gamă profesională, deoarce funcționează la mai înalte standarde de siguranță și la temperaturi ambientale ridicate.  

Atunci când vrei să achiziționezi un astfel de echipament pentru afacerea ta, este bine să cunoști câteva caracteristici care îți vor asigura o alegere ideală: ușa să se închidă automat, lada să fie prevăzută cu mânere, eventual dotate cu suprafață de lucru, să aibă incorporată funcția de răcire forțată și autodezghețare sau cu filtru de particule.

Dacă optezi pentru un astfel de produs, un alt aspect care ar putea să te intereseze este clasa climatică. De exemplu, o ladă frigorifică cu clasa SN-T va fi eficientă și la temperaturi de până la 43 grade C. Umiditatea este un factor care poate influența eficiența unui astfel de echipament, așadar trebuie să te asiguri că modelul rezistă și în astfel de condiții de mediu. Dacă îți dorești să descoperi câteva modele de lăzi frigorifice dintr-o gamă profesională, te invităm pe site-ul nostru.

Vitrine frigorifice pentru băuturi: unul dintre cele mai importante roluri pe care îl are un astfel de echipament este de a menține la o temperatură constant scăzută băuturile, precum sucurile, apa, berea, vinul și așa mai departe. Mai mult decât atât, o vitrină frigorifică este un mod elegant de a prezenta o parte din meniul de băuturi clienților, care pot observa gama disponibilă.

Este absolut necesar să te asiguri că vei oferi clienților tăi o experiență plăcută în local, motiv pentru care o vitrină frigorifică reprezintă o achiziție ideală. Aici poți afla mai multe informații despre câteva modele de top.

Insule frigorifice: aceste echipamente au rolul de a păstra anumite preparate pe o perioadă mai lungă de timp în cele mai bune condiții, la temperaturi de sub 0 grade. O insulă frigorifică poate fi cu agregat frigorific incorporat sau nu.

Atunci când achiziționezi asfel de echipamente, este important să te asiguri că acestea vor funcționa în cele mai bune condiții. Mentenanța și întreținerea unor astfel de echipamente trebuie realizată de un personal autorizat, care are cunoștințele necesare.

Pe lângă aceste echipamente, noi îți mai recomandăm câteva echipamente pentru bar, care vor oferi clienților tăi experiențe răcoritoare. Este important să ții cont de nevoile unui consumator și care ar fi băuturile pe care acesta s-ar aștepta să le găsească într-un meniu de sezon.

Răcitoare și dozatoare de sucuriMașini de făcut gheațăMașni de înghețată/ iaurt înghețat Mașini de făcut fresh

Pentru a consulta întreaga gamă de echipamente care îți vor asigura o bună funcționare a localului pe perioada verii, te invităm pe site-ul SDSGroup.ro. Atunci când planifici lucrurile din timp, îți va fi mult mai ușor să gestionezi întreaga afacere. 

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/avant-net-advertising-srl/cum-ne-pregatim-din-timp-afacerile-din-horeca-pentru-sezonul-de-vara