Tortul de duminica, livrat la domiciliu de cofetaria Narcisa din Ploiesti

Ploiesti - 28 ianuarie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

Duminicile devin din ce in ce mai triste, mai ales de cand oamenii au inceput sa se teama pentru vietile lor.
Ei prefera sa stea acasa la povesti, sa se joace remy, carti, sah sau tintar sau sa se bucure de prezenta celor dragi. Izolarea a determinat oamenii sa inteleaga cat de minunat este ca toata familia sa fie sanatoasa si sa stea impreuna la masa, sa se sfatuiasca si sa se ajute reciproc.

tort

tort

Duminicile sunt de vis pentru cei care plaseaza din timp comenzi pe site-uri cofetarii Ploiesti cu livrare la domiciliu.

Poate sa ploua cu galeata, sa fie o zi cenusie, daca pe masa este adus tortul Tiramisu si fiecare primeste o bucata la cafea, fericirea se simte cu fiecare inghititura a desertului fara egal.

De cand exista serviciul de livrare tort la domiciliu Ploiesti nicio duminica nu mai este trista si nu seamana una cu alta.

Tiramisu merge foarte bine la cafea, tortul de ciocolata cu un ceai aromat, Diplomatul cu un pahar de vin, cozonacul sau saleurile cu suc de mere sau must.

Unul dintre cele mai bune torturi disponibil in cofetarii Ploiesti cu livrare este tortul Amaretto care se potriveste foarte bine cu cafeaua Amaretto.

Pentru zilele libere, cand oamenii doresc sa isi aduca aminte de copilaria fericita pot comanda cozonac care seamana perfect cu cel facut de bunica sau chec.

Cofetaria Narcisa livreaza la timp deserturi delicioase care sunt consumate cu placere de oricine, chiar si de cei aflati la dieta sau de oamenii care sunt exigenti, cand aleg deserturile.

Gospodina care este activa nu mai are timp sa faca tort sau prajituri, dar ea se poate gandi cu drag la cei din familie si le poate oferi clipe de vis.

Cofetaria Narcisa indulceste cele mai monotone zile si mentine prin serviciile sale de calitate premium atmosfera de normalitate.

 Lumea nu mai poate iesi in oras la restaurant, la cafenea sau la cofetarie, dar poate primi acasa cele mai bune produse, ambalate corespunzator si bucuria va fi aceeasi, cand ele se vor afla pe masa.

Preturile torturilor sunt accesibile. Ele pornesc de la 39 de lei pe kilogram si se opresc la 59 de lei kilogramul.

Este suficient sa analizeze cineva cele 19 torturi standard si sa inteleaga ca ele pot satisface toate gusturile si merita comandate si impartite cu cei dragi pe rand.

Cumparatorul perseverent, care plaseaza comanda pana la ora 14, primeste tortul sau prajiturile in aceeasi zi.

Si organizarea aniversarilor sau a diferitelor evenimente este mai usoara datorita acestor furnizori de deserturi delicioase si aspectuoase.

Fie ca sunt restranse, fie ca la aceste evenimente participa sute de invitati, tortul trebuie sa fie comandat de pe site-ul cofetariei prezentate mai sus, fiindca este atat de bun, incat participantii vor dori sa mai primeasca o bucata.

Torturi cu crema alba si fina, cu aroma de vanilie, cu gust de frisca adevarata sau de ciocolata alba, torturi cu visine, cu coacaze rosii sau cu fructe de padure, torturi de ciocolata sunt pregatite cu profesionalism pentru clientii care doresc sa le aiba pe mese la petreceri sau in zilele obisnuite petrecute cu cei dragi.