Avantera isi schimba imaginea

BUCURESTI - 15 martie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Imaginea unei organizaţii este mereu considerată un răspuns oferit interesului clienţilor şi partenerilor săi. Compania Avantera a decis ca la începutul celui de-al doilea trimestru 2009 să aducă în prim plan noul suflu al avantajului în consultanţă, printr-un sugestiv exerciţiu de imaginaţie şi creativitate: redesign-ul siglei corporative.

Avantera isi schimba imaginea

„Sigla adoptată până în prezent sugera prin forme exactitate şi rigoare iar creativitatea era desprinsă doar din cromatica adoptată. În condiţiile economice actuale, am decis să transmitem beneficiarilor noştri un triplu mesaj: ştim să răspundem
1.necesităţii acute de perfecţionare continuă şi optimizare (elementele geometrice rotunde sugerează perfecţiunea) şi
2.oportunităţilor de inovaţie şi creativitate pentru diferenţiere pe piaţă (cuprinse în ansamblul actual de forme) iar
3.rezultatul acestei combinaţii va fi creşterea, chiar şi în această perioadă, (anvelopa imaginii de ansamblu este o săgeată ascendentă).
Păstrarea cromaticii este angajamentul nostru în continuare pentru rigoarea şi exactitatea serviciilor profesionale pe care le livrăm.” a încheiat domnul Mihai PASCADI, Director General Avantera.
Noua identitate vizuală a companiei Avantera continuă să susţină misiunea şi valorile integrate într-un brand bine poziţionat pe o piaţă care permite şi promite. Motivaţia acestei alegeri a constat în alinierea identităţii organizaţiei cu triplul mesaj de mai sus şi reinserarea aspectelor definitorii în ceea ce Avantera numeşte povestea avantajului.

Despre Avantera

Avantera este o companie de consultanţă care adresează necesităţile organizaţiilor pe patru nivele: strategic, operaţional, cultural-motivaţional şi al infrastructurii, în special al celei de TI. În cei aproape şapte ani de existenţă a pus la dispoziţia beneficiarilor săi soluţii adecvate pentru dinamizarea şi accelerarea dezvoltării lor sistematice, continue, pe baze solide şi orientarea activităţii lor spre excelenţă, utilizând cele mai moderne instrumente şi tehnici de management, cu un pas înaintea timpului lor: Avant-era.
Andrei Dumitrascu - R&D Consultant
andrei.dumitrascu@avantera.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/avantera/avantera-isi-schimba-imaginea