Avantera prezinta Top 10.000 cele mai importante firme din Romania si prezentarea a 150 de piete reprezentative

BUCURESTI - 17 mai 2007

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Bazele de date comercializate de noi reprezinta veritabile instrumente de marketing si vanzari care prezinta pe langa informatiile financiare care au ca sursa Registrul National al Comertului si Institutul National de Statistica si datele de contact ale companiilor.

Avantera prezinta Top 10.000 cele mai importante firme din Romania si prezentarea a 150 de piete reprezentative

Bucuresti- 16 Mai 2007 - Bazele de date comercializate de noi reprezinta veritabile instrumente de marketing si vanzari care prezinta pe langa informatiile financiare care au ca sursa Registrul National al Comertului si Institutul National de Statistica si datele de contact ale companiilor.

Top 10.000 de companii după Cifra de Afaceri
10.000 persoane de decizie
417 domenii de activitate
812 de orase din Top 10.000 companii
Date: de contact (adresă, telefon, fax, web, e-mail) actualizate în luna decembrie 2006/ianuarie 2007, imprimare directă pe etichete)
Indicatori: cifra de afaceri pe 2004/2005, capitalul social, profitul/pierderea înainte de taxe, rata profitabilităţii, numărul de salariaţi, etc.
Clasamente şi rapoarte


România in 150 de Pieţe este o premieră. Pentru prima dată după 1989, manageri de companii, conducători de instituţii publice, investitori, directori de marketing şi vânzări, specialişti din domeniul financiar-bancar, analişti economici şi proiectanţi de strategii de dezvoltare au acces la o informaţie colectată, analizată şi interpretată cu privire la stadiul şi evoluţia principalelor 150 de pieţe din România.
Informaţia de sinteză cu privire la cele 150 de pieţe privite în ansamblul lor include o serie de clasamente cu privire la volumul, profitabilitatea, numărul de participanţi, nivelul general de concentrare şi concentrarea la vârf, numărul de angajaţi, productivitatea şi profitabilitatea per angajat, natura competiţiei şi accesibilitatea pieţelor.
Pentru fiecare dintre cele 150 de pieţe se prezintă o fişa de caracterizare cu principalii indicatori ai pieţei precum şi clasificarea pieţei respective din punct de vedere al naturii competiţiei, alături de accesibilitatea şi profitabilitatea exprimate în termeni comparabili între pieţe

Despre Avantera

Asteptam mail-urile sau telefoanele dumneavoastra pentru detalii suplimentare.
Florentina Acsintescu
Tel: 0788 450 112
florentina.acsintescu@avantera.ro