Marii angajatori recruteaza ingineri si experti IT la BESTEngineer Brasov!

Brasov - 20 octombrie 2017

Comunicat tip General in Industrie, HR

Pe 27-28 octombrie 2017 marii angajatori se reunesc la targul de joburi pentru ingineri si experti IT din Coresi Shopping Resort!

BESTEngineer//27-28octombrie 2017

BESTEngineer//27-28octombrie 2017

  Multe dintre companiile prezente editia aceasta, recruteaza IT-isti si ingineri in departamentele de productie, procesare, proiectare, calitate, testare, calcule sau alte departamente, oferind acestora salarii competitive si beneficii raportate la nivelul experientei candidatului. 

  Experienta ceruta candidatilor nu vine insa fara eforturi din partea angajatorilor. Acestia vor fi prezenti atat vineri cat si sambata la eveniment, oferind inginerilor si IT-isilor angajati sau implicati in alte proiecte, posibilitatea de a vizita evenimentul in ziua de sambata, intre orele 10.00 si 18.00.

Pentru tinerii ingineri, proaspeti absolventi ai unei facultati de Inginerie, Chimie, Fizică sau Matematică, Grupul Prysmian din Slatina, prezent pe 27-28 octombrie la BESTEngineer, are urmatorul mesaj: “Would you rather wait for the future or build it?’’

Liderul mondial in design si productie de cabluri, cauta la Brasov viitorii "BEST" ingineri, dornici de a urma o carieră tehnică internationala prin programul "Build the Future".

De asemenea, Continental Powertrain Romania si In-tech Romania ofera internship-uri platite pentru absolventii unei facultati de Inginerie sau IT. 

Te vor astepta cu joburi in IT si inginerie: Continental Powertrain Romania, Premium Aerotec, Draexlmaier, Metro Systems, Canam Group, Quin Romania, Stabilus Romania, Hutchinson Romania, Elektrobit Romania, Altran Solutions, PRYSMIAN Group – Slatina, Rubico-X-IT-ing, Olympus - Fabrica de Lapte Brasov, NoBug Consulting, ISKO Romania, In-tech s.a companii.

  Din 2013 am adus in fata inginerilor si expertilor IT din Brasov peste 120 de companii angajatoare. Mii de candidati si-au inceput sau schimbat cariera la BESTEngineer! 

  Te asteptam la a IX-a editie BESTEngineer//27-28 octombrie la Coresi Shopping Resort!

  Cu fiecare editie, vino o noua oportunitate!

Despre EAS PROD SRL

EAS PROD SRL is events and exhibitions organizer in the following areas: IT, engineering, fitness-wellness, outdoor sports, interior & home decoration etc.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/avanz-fairs-events/marii-angajatori-recruteaza-ingineri-si-experti-it-la-bestengineer-brasov