Noi oportunitati de cariera pentru ingineri din toate domeniile si experti IT, la Brasov!

Brasov - 6 aprilie 2016

Comunicat tip General in Industrie, IT&C, HR

Peste 350 de joburi te asteapta la singurul Targ de joburi dedicat inginerilor si expertilor IT, la BESTEngineer Brasov , 15-16 aprilie 2016!

Noi oportunitati de cariera  pentru ingineri din toate domeniile si experti IT, la Brasov!

BESTEngineer - singura platforma profesionala care aduce fata in fata angajatori cu renume in cautare de ingineri din toate domeniile, IT-sti, personal tehnic specializat  si totodata candidati in cautarea unei noi oportunitati de cariera , ajunge luna aceasta pe 15-16 aprilie, la Coresi Shopping Resort in Brasov.

Prezent pe piata din primavara anului 2012, BESTEngineer – singurul  targ de joburi dedicat in totalitate inginerilor si expertilor IT, atinge pe 15-16 aprilie 2016 a XX-a editie de success organizata in Romania.

Lideri pe piata in divese domenii de activitate ca: industria auto , industria lemnului, industria constructiilor metalice, IT, automatizare industriala  sau alte domenii, angajeaza candidati cu experienta in departamentul de inginerie si IT , dar pun la dispozitie şi stagii de practică sau internship -uri dedicate studenţilor sau celor aflați la început de carieră.

BESTEngineer si angajatorii editiei de primavara 2016, printre care: Continental Powertrain Romania, Autoliv Romania, Premium Aerotec, Elektrobit , Stabilus , RUBICO , Kastamonu Romania, CONTROL Point, CANAM Group, PREH , APT,  VON Consulting, HRC Romania, Hutchinson, etc., te asteapta atat vineri cat si sambata intre orele 10.00 si 18.00, in zona “Piata cu Copaci” din Coresi Shopping Resort, cu peste 350 de joburi disponibile!

In perioada imediat urmatoare, BESTEngineer ajunge si in alte orase, precum Sibiu, Pitesti si Timisoara.

Pentru informații suplimentare: Georgiana Ivan – Events Manager    0730 611 311 georgiana.ivan@avanz.ro www.bestengineer.eu

Despre EAS PROD SRL

Prezent pe piata primavara anului 2012, BESTEngineer – singurul targ de joburi dedicat in totalitate inginerilor si expertilor IT atinge in martie 2016 a XX-a editie de success organizata in Romania, in orase precum: Bucuresti, Timisoara, Cluj, Brasov, Iasi si Pitesti.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/avanz-fairs-events/noi-oportunitati-de-cariera-pentru-ingineri-din-toate-domeniile-si-experti-it-la-brasov