Saptamana joburilor in inginerie si IT, la targul de joburi BESTEngineer Brasov!

BUCURESTI - 2 mai 2017

Comunicat tip General in IT&C, Tehnologie, HR

Pe 5-6 mai, peste 20 de companii recruteaza la Coresi Shopping Resort din Brasov.
Te vor astepta cu joburi noi, angajatorii: Continental Powertrain Romania, Metro Systems Premium Aerotec, QUIN Automotive, TTTech, EnergoBit, Marquardt Schaltsysteme, Rubico, Hutchinson, Aateq, Ana Teleferic, Control Point, Triago Trading, Electroprecizia, ISKO Romania, Fabrica de Lapte - Olimpos, Stabilus Romania, IN-TECH Engineering, ATi Studios s.a. companii.

 Saptamana joburilor in inginerie si IT, la targul de joburi BESTEngineer Brasov!

In topul primelor 4 companii care ofera inginerilor si expertilor IT cele mai multe job-uri la BESTEngineer sunt: Continental Powertrain Romania, Quin Automotive, Premium Aerotec  si  compania germana Marquardt Schaltsysteme SCS  din Sibiu.

 

Prin participarea la targ, Quin isi propune sa gaseasca o mare parte dintre angajati, iar pana la sfarsitul anului, obiectivul companiei producatoare de elemente ornamentale pentru bord, usi si consola centrala pentru autoturisme de lux precum Mercedes, Bentley, Audi, BMW, Porsche, Volkwagen si Opel este sa creasca numarul de angajati cu 300 de persoane, ajungand la un numar total de 1700 de angajati.

 

Ia parte la singurul eveniment de recurtare pentru ingineri, experti IT si personal tehnic specializat!

Te asteptam vineri/5 mai si sambata/6 mai, intre orele 10.00 - 18.00!

Uber te aduce gratuit in limita a 25 lei!

Descarca aplicatia, foloseste codul BrasovUber si  ajungi gratuit, convenabil si confortabil  la BESTEngineer!

 

 

Georgiana Ivan Stiel – Events Manager

0730 611 311

www.bestengineer.eu

 

Despre EAS PROD SRL

AVANZ Management Consulting activează pe piaţă încă din 1992 şi este lider în consultanţa pentru afaceri şi comerţ în domeniul confecţiilor, pielăriei şi încălţămintei din România