SNOW SHOW Romania Winter Sport Exhibition, 3 - 6 Decembrie 2009, Baneasa Shopping City

BUCURESTI - 24 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Sport

SNOWSHOW - Primul târg dedicat sporturilor de iarnă va avea loc între 3 - 6 Decembrie 2009 in Bucuresti.

SNOW SHOW   Romania Winter Sport Exhibition, 3 - 6  Decembrie 2009, Baneasa Shopping City

Snow Show este un eveniment business to business, dar se adreseaza şi consumatorilor finali pasionaţi de sporturile de iarnă.
SNOWSHOW va deveni o ‘Competence Platform’ pentru echipamente şi sporturi de iarnă, pentru a explica vizitatorilor ultimele tehnologii, tendinte, moda si outfit-uri.
Expozantii SNOWSHOW sunt aproximativ 100 branduri internationale de echipamente de iarnă: schi, snowboard, patine, îmbrăcăminte, încălţăminte, hoteluri, tour operatori, linii aeriene, echipamente specializate de iarnă pentru autoturisme, instructori de schi, primării şi altele. Vizitatorii vor putea arde calorii şi se vor antrena pe un simulator de schi - gratuit, vor vedea noile tendinţe în domeniu şi vor putea proba echipamentele de iarnă.
În parcarea din faţa galeriei comerciale vizitatorii vor putea asista la un eveniment de snowboard organizat de H2O, unde riderii se vor întrece în demonstraţii spectaculoase: pe o rampă îmbrăcată în zăpadă se vor duela cei mai tari români în materie de free-style.
Organizatorul tâgului, Avanz Fairs& Events asteaptă peste 5000 de vizitatori interesaţi in cele 4 zile de târg. Programul este joi şi vineri de la 10 – 22, iar sâmbata şi duminică de la 10 – 24. Intrarea este liberă.

Despre EAS PROD SRL

Organizator- AVANZ Fairs & Events

Georgiana Ivan
021 317 79 83
info@avanz.ro
info@avanz.ro