AVE Hotel ajuta mediul de afaceri si in 2013

BUCURESTI - 15 ianuarie 2013

Comunicat tip General in Turism, HoReCa

AVE Hotel Bucuresti colaboreaza cu firme pentru asigurarea serviciilor de cazare si masa necesare pentru deplasarile in interes de serviciu, ne asiguram ca toti clientii nostri au o sedere placuta si ca primesc toate informatiile necesare pentru a imbina afacerile cu relaxarea si vizitarea orasului. Sustinem mediul de afaceri din Romania! De aceea am decis sa participam la intocmirea raportului “9 schimbari esentiale privind fiscalitatea in 2013”.

AVE Hotel sustine mediul de afaceri

AVE Hotel sustine mediul de afaceri

Mediul de afaceri din Romania este intr-o continua dezvoltare. Pentru a avea o afacere profitabila este necesar sa fiti informati despre schimbarile ce urmeaza sa apara, schimbari precum cresterea accizelor, cresterea contributiilor obligatorii ale persoanelor ce desfasoara activitati independente; aceste schimbari va vor afecta considerabil activitatea in urmatoarea perioada. Aflati mai multe referitor la aceste modificari si pregatiti o strategie potrivita pentru compania dumneavoastra!

Pentru a veni in intampinarea managerilor, a angajatilor sau a oamenilor interesati de tendinta economiei din Romania anului 2013, reprezentantii AVE Hotel impreuna cu societatea de avocati Vladuca & Asociatii au intocmit raportul “9 schimbari esentiale privind fiscalitatea in 2013”.

AVE Hotel Bucuresti colaboreaza cu firme pentru asigurarea serviciilor de cazare si masa necesare pentru deplasarile in interes de serviciu, ne asiguram ca toti clientii nostri au o sedere placuta si ca primesc toate informatiile necesare pentru a imbina afacerile cu relaxarea si vizitarea orasului. Sustinem mediul de afaceri din Romania! De aceea am decis sa participam la intocmirea raportului “9 schimbari esentiale privind fiscalitatea in anul 2013”.

Puteti descarca acum acest raport, gratuit si fara nicio obligatie ulterioara, accesand pagina AVE Hotel Bucuresti, nu ratati aceasta ocazie!

Iata cateva dintre notiunile analizate in acest studiu:

-Noutati si schimbari privind achizitiile publice.

-Modificari ale accizelor.

-Contributii obligatorii pentru veniturile din tranzactionarea titlurilor de valoare.

-Contributii sociale obligatorii ale persoanelor care realizeaza venituri din activitati independente.

-Facturarea in 2013.

-Inchirierea mijloacelor de transport pe termen lung.

-Reglementari privind impozitul pe venit.

-Operatiuni de fuziune sau divizare a companiilor.

-Reglementari privind plata TVA la incasare.

Va reamintim ca puteti primi aceste informatii gratuit! Daca doriti sa descarcati fara nicio obligatie acest material, necesar oricarei firme moderne care doreste sa se adapteze permanent la nevoile si schimbarile pietei, va invitam sa vizitati pagina noastra pentru a primi raportul “9 schimbari esentiale privind fiscalitatea in 2013”.

Despre AVE Hotel

AVE Hotel Bucuresti va propune un nou concept de ospitalitate... cu personalitate. Intr-o ambianta calda si primitoare pe care o veti regasi in cele doua boutique hoteluri intime. Va asteptam cu drag sa va bucurati de momente speciale in decorul nostru rafinat, desprins din miraj si reverie.