Apeleaza acum, gratuit, la un specialist!

BUCURESTI - 21 noiembrie 2016

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social

In ultima vreme ai fost probabil asaltat de oferte care te imbie sa cumperi ceva la un pret avantajos. Ce-ai spune insa sa primesti gratuit ceva care sa-ti aduca starea de bine in cuplu?

Ai acum sansa sa participi gratuit la primul workshop din seria “Cum sa fii fericit in cuplu!”

De Black Friday, noi te ajutam sa gasesti resursele necesare pentru a depasi momentele “negre” din viata de cuplu! In acelasi timp, nu-ti spunem sa privesti viata prin lentile roz, ci te calauzim catre o gandire realista, o prezenta constienta, aici si acum, in viata de cuplu, si catre o (re)construire a unei relatii de cuplu armonioase.

Ce ai tu de facut? Sa investesti cateva ore din timpul tau liber si sa manifesti disponibilitate pentru a privi lucrurile dintr-o alta perspectiva.

Ce ai tu de castigat? Ai posibilitatea sa participi la un workshop interactiv, in care afli care sunt “ingredientele” pentru o viata de cuplu implinita, in care poti vorbi despre problemele tale, poti asculta opiniile celorlalti participanti si poti afla de la specialisti raspunsuri la intrebarile care te framanta. In plus, poti afla care sunt beneficiile pe care ti le aduce psihoterapia de cuplu. Si, cel mai important castig poate fi considerat acela ca, participand la acest workshop faci deja pasi catre starea ta de bine in cuplu, catre armonia in doi!

Te asteptam cu drag si, pentru a putea fi alaturi de noi, te invitam sa te inscrii acum la workshop!

Despre AVENTURA DEZVOLTARII

Aventura Dezvoltarii va ofera suport pentru a va (re)descoperi propriile resurse, va antreneaza pentru a va pune in valoare potentialul si va calauzeste sa acceptati trecutul, sa fiti “aici si acum”, traindu-va frumos prezentul si construindu-va cu indrazneala si incredere viitorul! Prin intermediul programelor de dezvoltare personala, a sedintelor de consiliere psihologica si psihoterapie va insotim si sustinem pentru a pasi cu incredere pe drumul devenirii voastre!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aventura-dezvoltarii2/apeleaza-acum-gratuit-la-un-specialist