Cum sa fii fericit in cuplu!

BUCURESTI - 28 septembrie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate, Social

Despre iubire asumata si responsabilitate, individualitate si uniune, despre a trai frumos si armonios prezentul tau in cuplu si despre experienta fericirii alaturi de persoana iubita

Cum sa fii fericit in cuplu!

Ti-ai dori mai multa intimitate in relatia de cuplu? Ai senzatia ca odata cu trecerea anilor v-ati instrainat si comunicati din ce in ce mai putin? Sau, dimpotriva, comunicati mult, insa la modul furtunos, cu conflicte din ce in ce mai dese si mai puternice? Vrei sa intelegi de ce partenerul “fuge” din relatie, petrecand foarte mult timp la birou? Sau poate ti-ai dat seama ca relatia devine sufocanta pentru tine? Ti-ai dorit foarte mult sa nu repeti greselile parintilor tai si cu toate acestea observi ca faci aceleasi greseli in relatia cu partenerul  tau? Ai vrea sa transformi conflictul in sursa de crestere la nivel personal? Sau sa (re)descoperi resursele tale si pe cele ale partenerului  pentru a consolida impreuna relatia de cuplu?

Daca ai raspuns “Da” la cel putin una dintre aceste intrebari, te invitam sa participi la o serie de workshop-uri de dezvoltare personala , in cadrul carora te vom calauzi sa gasesti raspunsuri la propriile intrebari si sa identifici solutiile cele mai potrivite pentru o viata in doi armonioasa si fericita.

Primul workshop este “Istoria personala de viata si influenta ei in cuplu” si in cadrul acestuia vei avea posibilitatea sa constientizezi tiparele preluate de la parinti si sa vezi ce te-a determinat sa-ti alegi partenerul actual. In acelasi timp, vei putea sa-ti descoperi copilul interior, sa resemnifici si sa rescrii scenariul, astfel incat sa poti trai prezentul in cuplu aici si acum, fara umbrele dureroase ale trecutului.

Pentru inscrieri, te invitam sa vezi acum toate detaliile si te asteptam cu drag sa ni te alaturi la acest workshop!

Despre AVENTURA DEZVOLTARII

Aventura Dezvoltarii va ofera suport pentru a va (re)descoperi propriile resurse, va antreneaza pentru a va pune in valoare potentialul si va calauzeste sa acceptati trecutul, sa fiti “aici si acum”, traindu-va frumos prezentul si construindu-va cu indrazneala si incredere viitorul! Prin intermediul programelor de dezvoltare personala, a sedintelor de consiliere psihologica si psihoterapie va insotim si sustinem pentru a pasi cu incredere pe drumul devenirii voastre!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/aventura-dezvoltarii2/cum-sa-fii-fericit-in-cuplu1