AVENTURA PARC – 1 an de la deschidere

BUCURESTI - 14 iulie 2007

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Azi, 14 Iulie 2007, unicul parc de aventuri din Romania, AVENTURA PARC, sarbatoreste un an de cand si-a deschis portile.

AVENTURA PARC – 1 an de la deschidere

Aventura Parc va asteapta sa-i redescoperiti atractiile si sa va racoriti in mijlocul padurii : pentru copiii de toate varstele, pentru adolescenti si adultii care nu au uitat provocarile copilariei.

Pentru cei mici distractia este reprezentata de complexul de joaca cu tobogan, vaporul piratilor pe nisip, parcursul rutier cu masinute si biciclete, traseul veveritei, castelele gonflabile, parcursul de sanatate si escalada in copaci. Pentru adolescenti si adulti principalele atractii sunt constituite de traseul verde – escalada in copaci si parcursul de sanatate.

Cu programari prealabile in parc se pot desfasura si o serie de activitati tematice precum: cursuri de gradinarit si cunoasterea padurii pentru scolari si prescolari, aniversari pe diverse teme, evenimente de team building si petreceri originale.

Parcul va ofera si o terasa unde puteti sa jucati ping pong, badminton si jocuri de societate, iar barul alaturat va sta la dispozitie cu racoritoare, cafea, bere, chipsuri, sandwichuri calde, salate. Din acest an se pot inchiria si gratare!

Situat in apropierea orasului Bucuresti, in comuna Butimanu - Padurea Lucianca (pe DN1A, dupa orasul Crevedia), parcul este deschis Sambata si Duminica intre orele 10.00 – 17.00, iar in cursul saptamanii pentru grupuri, numai pe baza de rezervare. Pretul unui bilet este de 25 lei pentru adulti si 20 lei pentru copii, studenti, pensionari si grupuri mai mari de sase persoane. Pentru copiii mai mici de 3 ani accesul este gratuit.

Conform declaratiei doamnei Cristina Rebiere, director Aventura Parc, surprizele pe care ni le ofera parcul nu se opresc aici pentru ca “in cursul verii urmeaza sa fie dat in folosinta un minigolf ”.

Urmatorul Aventura Parc va fi construit in Valea Jiului, la Aninoasa, in judetul Hunedoara, in partenariat cu primaria orasului, pe baza fondurilor structurale europene.

Despre Aventura Parc

Pentru rezervari si mai multe detalii vizitati site-ul nostru www.aventuraparc.ro sau contactati-ne la adresa aventeam@aventuraparc.ro. Va asteptam !

Relatii cu publicul
0742. 062.182
contact@aventuraparc.ro
www.aventuraparc.ro
contact@aventuraparc.ro