AVENTURA PARC® de langa Bucuresti este DE VANZARE

BUCURESTI - 10 mai 2013

Comunicat tip General in Afaceri

Aventura Parc ® din satul Lucianca, com. Butimanu, aflat la 18 km de Bucuresti , primul parc de aventuri din Romania deschis in 2006, este de vanzare .

Din motive personale proprietarii isi lichideaza afacerea si toate bunurile din Romania, ca urmare a plecarii iminente din aceasta tara. Afacerea are insa un mare potential de crestere cu investitii in marketing si promovare intr-un domeniu de viitor in Romania, cel al parcurilor de distractii.

AVENTURA PARC® de langa Bucuresti este DE VANZARE

In sapte ani de exploatare “Aventura Parc” a fidelizat atat o clientela familiala de week-end cat si mai multe scoli, gradinite sau firme care vin sa faca regulat activitati recreative, sportive sau de team-building in timpul saptamanii.

 

Complexul valoreaza peste 350.000 de euro, dar investitorii interesati de “Aventura Parc” dispusi sa cumpere “cu banii jos”, il pot achizitiona cu un pret cuprins intre 200.000 si 250.000 de euro, negociabil in functie de variante/oferte.

 

Acest pret include atat atractiile si activele parcului, cat si terenul de 10.000 mp (aflat pe axa DN1A, impadurit, intravilan), utilitatile (electricitate cu stalp si transformator propriu si cabluri trase pe toata suprafata, 2 puturi cu pivnite si hidrofoare), 2 cladiri, scule, etc. Poate fi asigurata si o formare profesionala a viitorilor proprietari privind exploatarea parcului, mentenanta instalatiilor, etc.

 

Aventura Parc nu are datorii, nici credite contractate.

 

Pentru mai multe detalii despre atractiile parcului vizitati site-ul nostru www.aventuraparc.ro

 

In cazul in care aveti o oferta de pret serioasa puteti suna la 0742.062.182 sau trimite un email la contact@aventuraparc.ro .

Despre Aventura Parc

In cazul in care aveti o oferta de pret serioasa puteti suna la 0742.062.182 sau trimite un email la contact@aventuraparc.ro .