Aventura Parc isi redeschide portile!

BUCURESTI - 25 februarie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

28 februarie - debutul unui nou sezon de distractie la Aventura Parc, langa Bucuresti!
Aventura Parc isi redeschide portile pentru al patrulea an de functionare si va aduce noi surprize: oferte speciale la intrarea in parc si un nou traseu de escalada!

Aventura Parc isi redeschide portile!

Aventura Parc este situat in padurea Lucianca la aproximativ 20 km de Bucuresti, dupa Crevedia, pe DN1A, si se adreseaza publicului larg, dornic de miscare in aer liber.

Anul acesta parcul va propune o noua atractie: Traseul Albastru, un parcurs de escalada in copaci, potrivit si pentru adulti si pentru copii.

O alta noutate: incepand cu aceasta primavara, in fiecare luna va exista cate o oferta speciala la intrarea in parc. Vizitati site-ul nostru, www.aventuraparc.ro si nu ratati nici o oferta! O alta modalitate este sa va abonati la newsletter-ul Aventura Parc.

Oferta speciala de Martisor (28/02-08/03) : pentru o familie de 4 persoane, o persoana de sex feminin va intra gratuit in parc!

Parcul propune urmatoarele atractii: escalada in copaci, Traseul Albastru si Traseul Verde pentru adolescenti si adulti, Traseul Galben pentru copii, piscina, minigolf, pista rutiera cu masinute cu pedale, parcurs de sanatate, complex de joaca pentru copii, mese de ping pong, etc. In ceea ce priveste facilitatile, parcul dispune de toalete moderne, magazin cu suveniruri, terasa cu bar.

Pentru cei care doresc sa petreaca o zi deosebita, organizam petreceri tematice pentru copii si adulti, activitati sportive si educative pentru gradinite, scoli si licee.
Pentru firme organizam evenimente de team building cu programe personalizate, adaptate obiectivelor si specificului grupului. Acestea se pot desfasura atat la Aventura Parc cat si in alte locatii din tara sau strainatate.

Programul de primavara: Sambata si Duminica, de la 10.00 la 17:30.
Pretul biletelor: intre 20 si 40 lei (in functie de varsta si marimea grupului).
Biletul de intrare va permite sa beneficiati de toate atractiile parcului pentru intreaga zi!
Pentru tarife bilete si evenimente vizitati http://www.aventuraparc.ro/info.htm . In timpul saptamanii parcul poate fi deschis pentru evenimente organizate pe baza de rezervare.

Mai multe informatii gasiti pe site-ul www.aventuraparc.ro
Va asteptam!

Despre Aventura Parc

Planul de acces la Aventura Parc il gasiti aici: http://www.aventuraparc.ro/planacces.htm . Va asteptam !

Pentru preturi, programari si detalii suplimentare contactati-ne la adresa de e-mail contact@aventuraparc.ro sau la numarul de telefon 0742.062.182.
contact@aventuraparc.ro