De Paste, Aventura Parc a pregatit o supriza pentru toti copiii : Vanatoarea de oua de ciocolata !

BUCURESTI - 30 martie 2010

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Vino sambata, 3 aprilie sau duminica, 4 aprilie la Aventura Parc, langa Bucuresti, si participa la Vanatoarea de oua de ciocolata!

De Paste, Aventura Parc a pregatit o supriza pentru toti copiii : Vanatoarea de oua de ciocolata !

Ca in fiecare an, Veverita va ascunde in jurul orelor 11.00, la Aventura Parc, numeroase oua de ciocolata pentru toti copiii! Toti copiii vor primi diplome si se vor putea delecta cu ouale de ciocolata gasite!

Aventura Parc este situat in padurea Lucianca la aproximativ 20 km de Bucuresti, dupa Crevedia, pe DN1A si se adreseaza publicului larg, dornic de miscare in aer liber.

Pe langa Vanatoarea de oua de ciocolata, veniti sa profitati de cele 3 trasee de escalada in copaci cu tiroliene, poduri, pasarele, fileuri, etc. : Traseul Albastru si Verde pentru adulti si copii peste 8 ani, Traseul Galben pentru copiii peste 3 ani. Alte atractii va sunt puse la dispozitie : Perete de escalada, Minigolf, Petanque, castele gonflabile, liana lui Tarzan, complex de joaca, parcurs de sanatate, parcurs rutier cu masinute, ping pong, badminton si alte jocuri de societate.

Vizitati site-ul nostru, www.aventuraparc.ro pentru mai multe detalii!

Parcul dispune de toalete moderne, magazin cu suveniruri si terasa cu bar.

Pentru cei care doresc sa petreaca o zi deosebita, organizam petreceri tematice pentru copii si adulti, activitati sportive si educative pentru gradinite, scoli si licee.
Pentru firme organizam evenimente de team building cu programe personalizate, adaptate obiectivelor si specificului grupului. Acestea se pot desfasura atat la Aventura Parc cat si in alte locatii din tara sau strainatate.

Programul de primavara: Sambata si Duminica, de la 10.00 la 17:00.
Pretul biletelor: intre 25 si 42 lei (in functie de varsta si marimea grupului).
Biletul de intrare va permite sa beneficiati de toate atractiile parcului pentru intreaga zi!
Pentru tarife bilete si evenimente vizitati http://www.aventuraparc.ro/info.htm . In timpul saptamanii parcul poate fi deschis pentru evenimente organizate pe baza de rezervare.

Va asteptam!Despre Aventura Parc

Harta către Aventura Parc o găsiţi aici: http://www.aventuraparc.ro/planacces.htm .
Program si preţuri http://www.aventuraparc.ro/info.htm

Pentru rezervari si oferte puteti folosi adresa de email contact@aventuraparc.ro sau numarul de telefon 0742.062.182 .
contact@aventuraparc.ro