Toamna vine cu surprize la AVENTURA PARC !

BUCURESTI - 18 septembrie 2007

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

Incepand din luna septembrie, primul parc de aventuri din Romania, AVENTURA PARC, propune gradinitelor si scolilor activitati educative si sportive.

Toamna vine cu surprize la AVENTURA PARC !

Asa cum a promis, Aventura Parc isi deschide portile nu numai familiilor in timpul week-endului, ci si scolilor si gradinitelor, in timpul saptamanii, pe baza de rezervare.

Aventura Parc isi doreste sa aduca in Romania conceptul de « clase verzi » existent in Franta si in restul Europei, propunand o serie de activitati elevilor si prescolarilor cu varste cuprinse intre 5 si 14 ani. Acest concept presupune organizarea de activitati in natura, in cadrul scolii, timp de cel putin o zi pe luna.

Pentru inceput, Aventura Parc propune :

-Sport in natura : orele de sport devin mult mai placute intr-un cadru natural. Faceti sport descoperind “Parcursul de sanatate”, escalada in copaci (premiera in Romania), ping-pong, badminton si minigolf!
-Ore de gradinarit : sadirea si ingrijirea plantelor , uneltele de gradinarit nu vor mai fi o enigma pentru cei mici. In cadrul unor activitati interactive copiii vor realiza mici aranjamente, planta flori si realiza ateliere amuzante.
-Cursuri de cunoastere a naturii : descoperiti farmecul si bucuria oferite de natura invatand mai multe despre padure, arbori si vietuitoare, importanta si rolul lor in viata noastra.
- Cursuri de initiere rutiera : un traseu rutier dotat cu masinute cu pedale unde copiii vor invata regulile si semnele de circulatie prin jocuri tematice. Micii soferi de astazi vor aduce mai multa siguranta zilei de maine!
- Vanatoare de comori : un joc cu enigme, orientare in natura, care ii va ajuta pe copii sa descopere importanta spiritului de echipa !

Activitatile au o durata cuprinsa intre o ora si o zi, in functie de obiectivele urmarite de profesori. Conceptul include si posibilitatea ca profesorii sa-si desfasoare orele de botanica sau sport in cadrul parcului.

La terasa noastra va putem asigura sandwichuri calde, salate si bauturi racoritoare. Parcul dispune de toalete impecabile, inclusiv pentru persoanele cu handicap.

Situat in apropierea orasului Bucuresti, in comuna Butimanu - Padurea Lucianca (pe DN1A, dupa orasul Crevedia), parcul este deschis Sambata si Duminica intre orele 10.00 – 17.00, iar in cursul saptamanii pentru grupuri, numai pe baza de rezervare.

Pentru preturi, programari si detalii suplimentare contactati-ne la adresa de e-mail contact@aventuraparc.ro sau la numarul de telefon 0742.062.182.
www.aventuraparc.ro

Despre Aventura Parc

Pentru preturi, programari si detalii suplimentare contactati-ne la adresa de e-mail contact@aventuraparc.ro sau la numarul de telefon 0742.062.182.
www.aventuraparc.ro . Va asteptam !

contact@aventuraparc.ro
Cristina Rebiere: 0742.062.182.

contact@aventuraparc.ro