Poze Avertizari meteorologice

 • MAI

  Poza: Conditii meteorologice

 • .

  Poza: Recomandările MAI pentru perioadele cu fenomene meteorologice extreme

 • Intervenţia structurilor MAI pentru înlăturarea efectelor fenomenelor meteorologice

  Poza: Intervenţia structurilor MAI pentru înlăturarea efectelor fenomenelor meteorologice

 • MAE

  Poza: MAI a informat Instituțiile Prefectului pentru a dispune măsurile necesare în contextul avertizărilor meteorologice de ploi însemnate cantitativ și intensificări ale vântului

 • Intervenție fenomene meteo - ora 14.00

  Poza: Intervenție fenomene meteo - ora 14.00

 • Sfaturi Si Avertizari In Legatura Cu Scaunele Auto Pentru Copii-nichiduta.ro

  Poza: Sfaturi Si Avertizari In Legatura Cu Scaunele Auto Pentru Copii-nichiduta.ro

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul avertizari meteorologice.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la avertizari meteorologice. Pozele pe tema avertizari meteorologice cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul avertizari meteorologice, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la avertizari meteorologice, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la avertizari meteorologice.