Bilete de avion online

BUCURESTI - 6 decembrie 2006

Comunicat tip General in Turism

De curand, Aviatia.ro, in colaborare cu Travelstoremaker.com a lansat pe piata un nou produs, Skynation Travel Services by Aviatia.com.

De la 1 ianuarie 2008 toate companiile aeriene din lume vor elibera doar tichete electronice, avantajele pentru consumator fiind nenumarate: de la inlaturarea riscului de pierdere al biletului, pana la o modificare mult mai simpla a itinerariului ales. Aviatia.ro vine in intampinarea acestei masuri internationale prin lansarea unui nou serviciu.

Skynation Travel este o solutie rapida, eficienta si comoda pentru utilizatorii care doresc sa rezerve bilete de avion, camere de hotel si chiar masini in doar in cateva minute. Cu o interfata usor de utilizat, dispoibila in 17 limbi, utilizatorul poate alege cel mai bun tarif existent pe piata, comparand ofertele companiilor aeriene. Rezeravarea si plata biletului se face online. In functie de linia aeriana aleasa, biletele pot fi electronice, situatie in care, il primiti insant, sau pe suport de hartie, care este livrat in cateva zile, prin curier rapid.

Noutatea acestui tip de serviciu este transparenta preturilor comparative intre diverse linii aeriene, precum si faptul ca utilizatorul isi poate optimiza calatoria in functie de bugetul disponibil, perioada si destinatia dorita. Practic, nu mai sunt necesare zeci de telefoane la agentii sau linii aeriene. Accesand www.aviatia.ro, puteti gasi toate informatiile de care aveti nevoie pentru a face cea mai buna alegere in ceea ce priveste sejurul dumneavoasta.

Despre Aviatia.ro

Aviatia.ro reprezintã prin website si lista de discutii prima si cea mai importanta comunitate aviaticã româneascã online.


Raluca Damian
Sales & Marketing Coordinator
Aviatia.ro
damian.raluca@yahoo.com