Primul portal de aviatie romaneasca : www.aviatia.ro

BUCURESTI - 20 noiembrie 2006

Comunicat tip General in Turism

In anul 2000, cand Internetul abia se nastea timid in Romania, iar portalurile de aviatie romanesti online erau practic inexistente, s-a nascut Aviatia.ro, care reprezintã prin website si lista de discutii prima comunitate aviaticã româneascã online.

Primul portal de aviatie romaneasca : www.aviatia.ro

In prezent, Aviatia.ro este un spatiu virtual ce grupeaza peste 1000 de specialisti in domeniul aviatiei: piloti privati (PPL), piloti de linie (ATPL) sau de afaceri (CPL), piloti de vânãtoare, ingineri de aviatie, controlori de trafic aerian, instructori de zbor, insotitori de zbor, experti în legislatie aerianã, profesori, istorici de aviatie si multi altii.
Toti utilizatorii care doresc sa afle informatii, noutati despre produsele si serviciile oferite de companiile care activeaza in domeniul aviatiei o pot face in mod Gratuit accesand www.aviatia.ro

De asemenea, prin lista de discutii, utilizatorii pot intra in contact si obtine informatii direct de la membri comunitatii virtuale.

“Avem ca scop principal promovarea companiilor care activeaza atat in domeniul aviatiei cat si in domenii conexe acesteia, cresterea increderii si sigurantei in aviatia romaneasca, precum si dezvoltarea unor relatii de parteneriat stabile si puternice intre membrii sai” declara Catalin Floroiu, fondator Aviatia.ro

In viitorul apropiat, Aviatia.ro va lansa un catalog online al firmelor de aviatie unde beneficiarii se pot inscrie in mod gratuit sau la costuri foarte reduse, precum si un serviciu de rezervare si cumparare online de bilete de avion.

“Speram astfel sa devenim principalul furnizor de informatii privind produsele, serviciile si comunitatea de aviatie din Romania”, declara dl Floroiu.

Despre Aviatia.ro

Aviatia.ro reprezintã prin website si lista de discutii prima si cea mai importanta comunitate aviaticã româneascã online.


Raluca Damian
Sales & Marketing Coordinator
damian.raluca@yahoo.com