Aviz

Definitie Aviz

1. Document prin care se face o instiintare (publica) cu caracter oficial.2. Punct de vedere, comunicat in scris de catre un organ competent, asupra unor probleme aflate in dezbatere cu privire la care, potrivit legii, a fost consultat sau i s-a cerut acordul de catre un alt organ rezolutie a unei autoritati competente.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Aviz? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Aviz.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Aviz. Definitiile termenilor despre Aviz cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Aviz, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Aviz.