Avon, Campania pentru Sănătatea Sânilor lansează Programul Naţional de Depistare Precoce a Cancerului la Sân

BUCURESTI - 22 august 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Sanatate, CSR

Avon lansează Programul Naţional de depistare Precoce a Cancerului la Sân împreună cu Fundaţia Regina Maria. Acest program se adreseaza femeilor peste 40 de ani din întreaga ţară. Avon prin Campania pentru Sănătatea Sânilor oferă 2,500 de mamografii mamare gratuite prin Reţeaua Privată de Sănătate, Regina Maria

În 2002, Avon România se alătura campaniei globale de luptă împotriva cancerului la sân şi lansa Marea Campanie pentru Viaţă. Am promis să luptăm pentru sănătatea femeilor şi să strângem fonduri din vânzarea produselor cu fundiţă roz pentru finanţarea programelor de educare a femeilor şi depistarea precoce a cancerului la sân.

 

“Suntem încântaţi ca odată cu această aniversare să lansăm Programul Naţional de depistare Precoce a Cancerului la Sân împreună cu Fundaţia Regina Maria. Acest program se adreseaza femeilor peste 40 de ani din întreaga ţară. Avon prin Campania pentru Sănătatea Sânilor oferă 2,500 de mamografii mamare gratuite prin Reţeaua Privată de Sănătate, Regina Maria”, declară Denisa Mihai, CSR Specialist Avon România.

 Femeile se pot înregistra în program prin completarea formularului online de înscriere disponibil pe www.stopcancerlasan.ro. Regulamentul şi detalii despre program sunt disponibile pe site.

Lansarea acestui program a avut loc în cadrul evenimentului “10 ani de luptă împotriva cancerului la sân” desfăşurat pe 9 August în prezenţa a peste 40 de invitaţi. Tot în cadrul acestui eveniment a avut loc şi lansarea celui mai nou produs dedicat strângerii de fonduri, setul “Brioşe gătite din suflet”.

 Le mulţumim tuturor în numele fiecărei femei a cărei viaţă am salvat-o!

 Împreună putem face mai multe mai mult .

 

Despre Avon Romania

Despre Campania pentru Sănătatea Sânilor

De 10 ani, Avon România prin Campania pentru Sănătatea Sânilor luptă împotriva cancerului la sân prin finanţarea programelor destinate informării şi educării femeilor din România privind depistarea precoce a cancerului la sân şi achiziţionarea de echipamente medicale pentru a asigura îngrijire de calitate pentru toţi pacienţii diagnosticaţi cu cancer la sân. De-a lungul celor 10 ani, prin Campania pentru Sănătatea Sânilor am donat peste 2 milioane de dolari şi am oferit acces pentru peste 3,5 milioane de femei la echipament medical performant.