Avon Romania, o sursă de lideri pentru businessul global

BUCURESTI - 13 iulie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Avon Cosmetics România anunţă promovarea Angelei Creţu, General Manager România şi Europa de SE, în poziţia de Vice President, Business Model Innovation, la New York în organizaţia globală Avon. În acest nou rol, Angela Creţu va conduce echipa care va crea şi implementa modelul de business Avon al viitorului, integrând cele mai noi tehnologii pentru a aduce cele mai bune servicii femeii moderne.

Avon Romania, o sursă de lideri pentru businessul global

Cu un stil de conducere marcat în toţi anii carierei sale de inovaţie şi performanţă, Angela Creţu este cel mai tânăr Vice President din cei 123 de ani de istorie Avon.

“Provin dintr-o echipa în care accentul pe inovaţie şi curajul de a gândi alternativ au transformat Avon România în prima opţiune în frumuseţe - inclusiv pe on-line - şi în compania alături de care multe femei au descoperit o şansă la o viaţă mai bună. Grupul de 10 ţări cu care am lucrat în SEE a devenit un model recunoscut şi apreciat la nivel regional şi global, ceea ce a făcut firească promovarea mea într-ul rol menit să aducă toate cele peste 100 de ţări Avon într-o nouă era. Sunt foarte mândră că cei trei succesori ai mei sunt foarte tineri şi am credinţa ca ei îşi vor investi cu pasiune şi energie eforturile în a împlini misiunea noastră de a fi compania care oferă cele mai bune produse, servicii şi oportunităţi femeilor.

Dupa 4 ani şi jumătate ca lider al Avon România, sunt fericită să predau un business care şi-a dublat cifra de afaceri şi care are o echipă foarte de valoroasă tot unui român. Astfel responsabilităţile mele pentru România şi Moldova vor fi preluate de Răzvan Diraţian, actualul Business Development Manager, ale cărui rezultate obţinute în cei 10 ani petrecuţi alături de echipa Avon România îl recomandă drept un vizionar în domeniul vânzărilor directe. Răzvan Diraţian va conduce cele două ţări din poziţia de Commercial Director”, spune Angela Creţu.

“Dincolo de o integrare formală a celor două pieţe, femeile din România şi Moldova împărtăşesc aceleaşi valori şi vise când vine vorba despre frumuseţe şi împlinire personală. Nu ne puteam dori o ocazie mai bună decât aceasta pentru a le împlini dorinţele, cu atât mai mult cu cât Avon reprezintă de mulţi ani un reper constant de inovaţie, antreprenoriat şi implicare socială în amblele ţări. Prin unificarea proceselor companiei noastre vom avea oportunitatea de a folosi resurse comune în beneficiul unei dezvoltări mai puternice pentru ambele pieţe. Personal, consider că această nouă provocare îmi oferă, o data în plus, şansa de dovedi că Avon înţelege cel mai bine ce îşi doresc femeile şi le oferă alternative reale pentru o viaţă mai bună, chiar şi într-un climat economic instabil”, spune Răzvan Diraţian.

În prezent, peste 20 de români ocupă poziţii de middle şi top management în organizaţia Avon, peste tot în lume.

Despre Avon Romania

AVON – The Company for Women - este lider mondial în domeniul vânzărilor directe de produse cosmetice, cu vânzări de peste 10 miliarde de dolari şi peste 45.000 de angajaţi. AVON aduce frumuseţe şi şansa atingerii idealului de dezvoltare personală femeilor din peste 100 de ţări de pe toate continentele, prin cei peste 5,5 milioane de Reprezentanţi care au încredere in viitorul vânzărilor directe.
În România, AVON oferă de 12 ani femeilor independenţă financiară, culoare şi stil, devenind în 2002 şi ramânând până în prezent lider pe piaţa produselor cosmetice.


Andreea Câtu , Specialist Relaţii Publice


andreea.catu@avon.com