Teledonul Avon Campania pentru Sănătatea Sânilor- O mamografie, o viață salvată

BUCURESTI - 30 octombrie 2012

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate, Social, CSR

În 2002 Avon Campania pentru Sănătatea Sânilor sărbătorește 10 ani de luptă împotriva cancerului la sân. Odată cu această aniversare am lansat Programul Naţional de depistare Precoce a Cancerului la Sân împreună cu Fundaţia Regina Maria. Acest program s-a adresat femeilor peste 40 de ani, cu venituri sub 1000 lei. Avon prin Campania pentru Sănătatea Sânilor a oferit 2,500 de mamografii gratuite prin Reţeaua Privată de Sănătate, Regina Maria dintr-un total de 6000 de femei înscrise în program.

Pe 3 noiembrie 2012, începând cu ora 21:00 Avon România şi Kanal D organizează teledonul ,,O mamografie, o viaţă salvată”, cu scopul strângerii fondurilor necesare pentru finanțarea mamografiilor pentru încă 3500 de femei care s-au înscris în program.

Teledonul  Avon Campania pentru Sănătatea Sânilor- O mamografie, o viață salvată

Emisiunea va fi transmisă live din platourile Kanal D şi va fi moderată de Andreea Marin Bănică, Ambasadoare AVON România, Campania pentru Sănătatea Sânilor. În platou se vor regăsi vedete, supraviețuitoare în lupta cu cancerul la sân, voluntari ai Campaniei pentru Sănătatea Sânilor, dar și persoane dragi care susţin cauza noastră.

Donaţiile vor putea fi realizate atât în seara teledonului prin linii telefonice cu suprataxa sau donații directe în cont, dar și prin SMS în intervalul de timp 19 octombrie – 19 noiembrie 2012 (inclusiv). Numărul de SMS este 8835 (valabil în rețelele Orange, Vodafone și Cosmote). Valoare este de 2 euro, cu TVA inclus.

Prin Campania pentru Sănătatea Sânilor AVON România luptă împotriva cancerului la sân, prin strângerea de fonduri din vânzarea produselor cu fundiţă roz. Acestea sunt direcţionate către finanţarea programelor destinate informării şi educării femeilor din România privind depistarea precoce a cancerului la sân şi achiziţionarea de echipamente medicale pentru a asigura îngrijire de calitate pentru pacienţii diagnosticaţi cu această boală.

Spotul de promovare al teledonului îl puteți vizuala aici:

http://www.youtube.com/watch?v=wsPrglmJclU&feature=youtu.be.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm accesaţi www.stopcancerlasan.ro.

Despre Avon Romania

De 10 ani, Avon România prin Campania pentru Sănătatea Sânilor luptă împotriva cancerului la sân prin finanţarea programelor destinate informării şi educării femeilor din România privind depistarea precoce a cancerului la sân şi achiziţionarea de echipamente medicale pentru a asigura îngrijire de calitate pentru toţi pacienţii diagnosticaţi cu cancer la sân. De-a lungul celor 10 ani, prin Campania pentru Sănătatea Sânilor am donat peste 2 milioane de dolari şi am oferit acces pentru peste 3,5 milioane de femei la echipament medical performant.