ESET SMART SECURITY DISPONIBIL SI IN VARIANTA RETAIL

BUCURESTI - 5 februarie 2008

Comunicat tip General in IT&C

Lansat în România la sfârşitul anului trecut, în variantă electronică, ESET Smart Security este disponibil începând de astăzi şi în varianta retail. Produsul poate fi achiziţionat prin intermediul reţelei de parteneri al Axel Soft IT Group. Lista partenerilor este disponibilă la adresa http://www.eset.ro/partners/resellers.php.


www.eset.ro
www.axelsoft.ro


ESET SMART SECURITY ACUM DISPONIBIL ŞI ÎN VARIANTĂ RETAIL

Soluţie integrată care oferă o viteză de detecţie şi o acurateţe de neegalat, în orice mediu informaţional.

Bucureşti – Februarie 1, 2008 - Lansat în România la sfârşitul anului trecut, în variantă electronică, ESET Smart Security este disponibil începând de astăzi şi în varianta retail. Produsul poate fi achiziţionat prin intermediul reţelei de parteneri al Axel Soft IT Group. Lista partenerilor este disponibilă la adresa http://www.eset.ro/partners/resellers.php.

ESET Smart Security
•Blochează viruşii, programele spyware, adware şi mesajele spam. Dispune de firewall personal.
•Include ESET NOD32 Antivirus: cea mai rapidă şi sigură soluţie antivirus
•Soluţie complet integrată (nu reprezintă o suită de programe şi module care funcţionează separat pentru diferite tipuri de ameninţări)
•Oferă protecţie pe toate fronturile împotriva tuturor tipurilor de ameninţări informatice.
•Instalare uşoară şi interfaţă grafică prietenoasă.

“Compania ESET este conştientă că afacerile necesită protecţie maximă, cerinţe minime ale sistemelor de calcul, rezultate precise şi viteze mari de scanare – toate acestea la un cost cât mai scăzut” a declarat Anton Zajac, CEO ESET, LLC.“ Odată cu ESET Smart Security, suntem capabili să oferim cel mai bun nivel de acurateţe de pe piaţă, eliminând orele pierdute din momentul detecţiei şi până la dezinfectare. Soluţia noastră rulează în spatele aplicaţiilor cu un consum redus al resurselor sistemului.


ESET Smart Security utilizează doar 40MB spaţiu pe disc şi scanează de până la 30 ori mai repede decât alte software-uri. Spre deosebire de alte soluţii de securitate ce combină mai multe produse stand-alone, ESET Smart Security integrează perfect modulele anti-spyware, antispam şi facilităţile firewall împreună cu noul motor de scanare ESET NOD32 Antivirus. Această integrare permite fiecărui modul să împărtăşească informaţiile şi să le clasifice conform cu tipul ameninţării catalogate de ESET Threat Sense.

Tehnologia ESET ThreatSense oferă cel mai ridicat nivel de acurateţe din industria software în domeniu. Este singurul antivirus care nu a ratat nici o ameninţare din VB 100 înregistrate în ultimii nouă ani, totodată producând o singură avertizare fals-pozitivă. A obţinut de asemenea mai multe premii Advanced+ de la AV-Comparatives.org decât orice alt produs.

Tot de la finele anului trecut şi noua versiune ESET NOD32 Antivirus (cea mai nouă generatie de antivirus şi anti-spyware) este disponibilă la parteneri ca produs retail (varianta box).
ESET NOD32 Antivirus a fost ales “Best Antivirus Product 2007” de către AV-Comparatives, companie independentă de testare a programelor antivirus. În cadrul testelor au fost luate în considerare următoarele aspecte: viteza de scanare on-demand, detecţia viruşilor polimorfici şi numărul de generări fals-pozitive, ESET NOD32 Antivirus fiind numit câştigătorul absolut pentru al doilea an consecutive.

Despre ESET
ESET dezvolta soluţii software care oferă protecţie completă, instantanee împotriva ameninţărilor ce afectează securitatea computerelor. ESET a fost un pionier şi continuă să ofere linii de dezvoltare în industria dezvoltării de software specializat. În ultimii 20 ani. ESET NOD32 Antivirus a obţinut în mod constant cele mai bune calificative în teste comparative. Produsul vârf de lance al ESET, ESET NOD32 Antivirus a pus bazele liniei de soft-uri ESET, care acum include şi ESET Smart Security. ESET Smart Security este practic o soluţie antivirus, antispyware, antispam şi firewall personal care combină acurateţea, viteza şi lasă o amprentă insesizabilă asupra funcţionării computerului pentru a creea cea mai eficientă soluţie de securitate din industrie. Ambele produse au un cod extrem de eficient care elimină disfuncţionalităţile regăsite în alte soluţii. Toate acestea duc la o scanare mai rapidă care nu încetineşte computerul sau reţeaua. Cu un produs vândut în peste 110 ţări, ESET are sediul central în Bratislava, SK şi sediul central pentru distribuţie internaţională în San Diego, SUA. ESET deţine reprezentanţe în Bristol, UK; Buenos Aires AR, Praga, CZ şi este reprezentată la nivel mondial de o reţea de parteneri impresionantă. Pentru mai multe informaţii, vizitaţi www.eset.com.

Despre Axel Soft IT Group
În România, partenerul ESET LLC este compania Axel Soft IT Group, a cărei reţea de parteneri distribuie soluţia NOD32 la nivel naţional. Reprezentantul în România asigură şi suportul tehnic 24/24 ore, 7 zile pe săptămână în limba română, fără costuri suplimentare.
Informaţii complete despre soluţiile oferite de NOD32 pot fi găsite la adresele: www.nod32.ro şi www.nod32.com.

Despre Axel Soft IT Group

Axel Soft IT Group
Str. Jean Louis Calderon Nr. 31, Sector 2, Bucuresti
Telefon/Fax: 021/ 317.13.51/ 52

ADELINA BADEA
Markering Manager
adelina.badea@axelsoft.ro