Solutii SMART de securitate la CERF 2008

BUCURESTI - 5 mai 2008

Comunicat tip General in IT&C

Pentru cei mai curioşi dar şi pentru cei interesaţi de produsele de securitate ESET existente pe piaţa din România, Axel Soft IT Group, prin participarea sa la cel mai mare târg naţional IT&C, Computers and Electronics Romanian Fair 2008 (CERF 2008), va prezenta cele mai noi şi inteligente soluţii de securitate a datelor şi informaţiilor personale şi/sau profesionale.

Şi anul acesta Axel Soft IT Group, unic distribuitor în România a produselor de securitate ESET, va fi prezent cu un stand inovator unde vizitatorii pot cere informaţii cu privire la cele mai noi produse şi campanii derulate pe piaţă.

Ca răspuns la complexitatea şi intensitatea ameninţărilor informatice, o soluţie de securitate complexă trebuie să înglobeze astăzi atât antivirus cât şi funcţii anti-spam, antispyware, firewall, de securitate a reţelei şi control al accesului.

De aceea, soluţiile oferite de Axel Soft IT Group din cadrul CERF, vin în întâmpinarea necesităţilor companiilor cât şi home user-ilor, fiind reprezentate de: ESET Smart Security şi ESET NOD32 Antivirus, cele mai noi şi inteligente produse de ultimă generaţie a companiei ESET LLC, lider mondial în producerea soluţiilor de securitate.

Tot cu prilejul acestei ediţii va fi lansată oficial versiunea în limba română a celor două produse, ESET Smart Security şi ESET NOD32 Antivirus versiunea 3.0.

De asemenea, pe lângă prezentările de produs, în cadrul cărora vor fi evidenţiate avantajele cât şi beneficiile utilizării acestora, vom fi activ prezenţi printre vizitatori prin concursurile pe care le vom organiza la stand cât şi prin prezenţa în calitate de sponsor la Concursul de asamblare de calculatoare ce va avea loc 10 Mai, ora 12, sala Bălcescu.

Astfel, vă aşteptăm să participaţi alături de noi, în cadrul pavilionului 15, stand 5014, iar pentru mai multe informaţii, nu ezitaţi să ne contactaţi telefonic sau prin intermediul e-mail-ului.

Computers and Electronics Romanian Fair 2008 se desfaşoară pe parcursul a cinci zile, între 7 şi 11 mai la Romexpo.

Despre ESET

Compania ESET dezvoltă soluţii software ce oferă o protecţie complexă împotriva ameninţărilor ce afectează securitatea computerelor. ESET a fost un pionier şi continuă să conducă industria de detecţie proactivă a ameninţărilor informatice. ESET NOD32 Antivirus, produsul blazon al companiei, obţine în mod constant cele mai bune calificative în toate tipurile de teste comparative şi reprezintă baza gamei de produse ESET, care acum include şi ESET Smart Security. ESET Smart Security este o soluţie integrată ce oferă protecţie antivirus şi antispyware, precum şi filtrare antispam şi firewall; combină eficient viteza, acurateţea şi impactul redus asupra resurselor de sistem pentru a creea cea mai eficientă soluţie de securitate informatică din industrie. Ambele produse au la bază un cod intens şi atent optimizat pentru a oferi o viteză superioară de scanare fără a încetini performanţele calculatorului sau ale reţelei.
Compania ESET are sediile centrale în Bratislava, Slovacia şi San Diego, SUA, produsele sale fiind distribuite la nivel mondial în peste 160 de ţări. Pentru mai multe informaţii vă rugăm să vizitaţi www.eset.com.

Despre Axel Soft IT Group
În România, reprezentantul ESET este compania Axel Soft IT Group, a cărei reţea de parteneri distribuie soluţiile ESET la nivel naţional. Axel Soft IT Group asigură pentru toate produsele ESET suport tehnic 24/24 ore, 7 zile pe săptămână, în limba română, fără costuri suplimentare.
Informaţii complete despre soluţiile oferite de ESET în România pot fi găsite la adresele: www.axelsoft.ro şi www.eset.ro.

Despre Axel Soft IT Group

Axel Soft IT Group
Str. Jean Louis Calderon Nr. 31, Sector 2, Bucuresti
Telefon/Fax: 021/ 317.13.51/ 52