axello    

Comunicate de presa si evenimente pe tema axello

 • axello. Bizoo.ro lanseaza MaxShop pentru Facebook

  axello

  Bucuresti - 20 November 2012

  Comunicat de Axello Communications

  Produsele dvs. din contul de pe Bizoo vor fi afisate automat si in pagina firmei de pe Facebook . Fanii firmei devin clientii firmei. Scopul final al oricarei companii pe Facebook. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: facebook , axello , maxshop

  Vezi toate comunicatele de presa despre axello

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul axello.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la axello. Informatiile despre axello cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul axello, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la axello, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.