Beneficiile aduse de un implant dentar

Craiova - 7 februarie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Implantul dentar a devenit o solutie perfecta in cazul lipsei unui dinte sau a mai multor dinti. Acesta ofera o serie de avantaje de care te poti bucura o perioada cat mai mare de timp.

Clinica stomatologica Medicine & Smiles

Clinica stomatologica Medicine & Smiles

Trebuie sa stii ca, din pacate, dintii extrasi si neinlocuiti imediat pot provoca probleme de inclinare si de stabilitate a dintilor vecini. Mai exista riscul ca spatiul in care a fost dintele natura sa se inchida si sa nu mai ramana suficient de mult loc pentru inserarea implantului.

Beneficiile aduse de implanturile dentare

Dintii adiacenti nu mai migreaza

Dupa extractia dintelui cei imediat din zona acestuia vor migra. Salvarea acestora presupune un tratament ortodontic si inserarea imediata a unui implant dentar in locul ramas gol. Pe langa asta implantul mai protejeaza si la distrugerea dintilor invecinati.

Dintii fixati pe implanturi dentare ofera o siguranta mai mare a dictiei

Dictia are de suferit atunci cand protezele sunt amplasate in mod defectuos. Daca acestia sunt fixate asa cum trebuie iti vor oferi o siguranta si claritate mai mare in timpul vorbirii.

Implantul dentar elimina durerea

Implantul dentar are un beneficiu important, si anume elimina durerile si disconfortul scoaterii protezelor dentare. Vei vedea ca in momentul in care acesta se insereaza nu vei simti sub nicio forma durere.

Arata si se simt precum dintii naturali

Implantul dentar arata precum precum un dinte natural si se simte ca acesta.

Implanturile dentare ofera o masticatie confortabila

Implantul dentar iti va oferi o masticatie absolut normala. Gandeste-te ca dantura ta nu va avea absolut deloc de suferit si ca te vei putea bucura de savoarea tuturor alimentelor pe care le consumi.

Implantul dentar protejeaza osul in care este inserat

Mai trebuie sa stii ca implantul dentar va proteja osul in care este inserat. Acesta este inserat direct in os si iti va prezenta siguranta si incredere.

Implanturile dentare nu se cariaza si dureaza foarte mult timp

Ceea ce nu stiai despre implanturile dentare este ca sunt durabile si ca rezista multi ani. Daca vei avea o ingrijire corecta te poti bucura de aceste implanturi intreaga viata. Gandeste-te ca te vor ajuta sa iti mentii o igiena sporita si asta va insemna o sanatate orala mai buna pentru tine.

Medicine & Smiles este o clinica stomatologica din orasul Craiova care te asteapta cu servicii care te vor ajuta sa zambeasti cu incredere.

Clinica Medicine & Smiles functioneaza dupa motto-ul “Credem cu tarie ca resursa cea mai importanta ramane echipa noastra. Suntem tineri si lucram din pasiune.” Alaturi de acestia vei reusi sa ai parte de tratamentul pe care il doresti.

Medicine & Smiles iti va oferi cele mai moderne tehnici de tratament si ai siguranta ca te vei lasa pe mana unor profesionisti. Acestia au obiective atent setate si vor reusi sa ofere intotdeauna rezultatele pe care clientii lor le doresc cu atata ardoare. Dantura ta conteaza asa ca ai grija de ea.