Care sunt problemele pe care un psiholog te poate ajuta să le tratezi?

Craiova - 1 august 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle, Sanatate

Cum te poate ajuta un psiholog? Este o întrebare care stă pe buzele oricui și care aduce mai multă încredere persoanelor care au cu adevărat nevoie de ajutor. Un psiholog poate ajuta pe oricine să aibă mai mult încredere și să se inteleaga mai bine.

Psiholog Dragoș Stoian

Psiholog Dragoș Stoian

Care sunt cele mai des intalnite probleme, pe care un psiholog te poate ajuta să le tratezi?

Probleme de familie

Problemele de familie sunt de cele mai multe ori un motiv pentru a consulta un psiholog. Fiecare membru al familiei poate simți că are dreptate iar conversațiile pot fi de cele mai multe ori dificile.

Există probleme din copilărie care pot avea un efect negativ asupra stării tale emoționale pe temen lung. În momentul în care vei  discuta deschis cu un psiholog vei înțelege toate problemele prin care treci.

Tipare comportamentale repetitive

În momentul în care realizezi că ai un comportament care se tot repetă, este clar că trebuie să mergi la psiholog. Terapia te poate ajută să înțelegi mai bine care este originea comportamentului respectiv și ce anume cauzează repetarea acestuia.

Medicul psiholog este cel care te va ajuta să îți înțelegi comportamentul și va știi cum să te determine să iei cele mai bune alegeri pentru tine.

Nu poți lua decizii

Ai observat în ultima vreme că nu mai poți lua decizii cu lejeritate? Atunci trebuie să îți tragi semnale de alarmă. Cel mai bine este să mergi la medicul psiholog și să discuți cu acesta toate problemele care te apăsa. Acesta este singurul care te poate ajută să iei deciziile cele mai bune pentru tine.

Nu este normal să nu poți lua decizii mai ales dacă aceste alegeri te privesc pe tine.

Te simți blocată

Dacă te simți blocată sau captiva unor stări emoționale în fiecare zi trebuie să îți tragi semnale de alarmă. Cu siguranță ai nevoie de consiliere psihologică pentru a-ți trata problema. Psihologii susțin că este mult mai sănătos să treci prin mai multe stări emoționale așa că o astfel de reactie ar trebui să te îngrijoreze. Nu ai de ce să te simți blocată ci din contra trebuie să știi cum să reacționezi atunci când simți că sentimentele pe care le ai te copleșesc.

Nu mai poți fi fericită

Nu trebuie să lași gândurile negre să te doboare. Foarte mute persoane pun răul în față dar acesta nu trebuie să fie și cazul tău. Nu lăsa problemele care te copleșesc să se transforme în depresie.

Ești într-o relație abuzivă

Fie că este vorba de locul de muncă sau de o relație nimic nu trebuie să te dărâme. Un psiholog te va ajuta să îți rezolvi toate problemele pe care le ai. Un psiholog nu îți poate rezolva problemele dar te poate ajută să ai mai multă încredere în tine și în alegerile pe care le faci.

Psihologul Dragoș Stoian te ajută să rezolvi problemele pe care le ai

Mersul la psiholog ar trebui să facă parte din viața de zi cu zi a oamenilor. Poți discuta deschis cu medicul psiholog și vei avea parte de o viață mai frumoasă și mai sănătoasă.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ayan-design/care-sunt-problemele-pe-care-un-psiholog-te-poate-ajuta-sa-le-tratezi