CDP Access îți pune la dispoziție nacelele de care ai nevoie

Mioveni - 1 august 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii

Nacela este o platforma ajustabilă pe înălțime și cu ajutorul căreia se pot ridica muncitorii cu sculele de care au nevoie pentru a realiza cu succes anumite proiecte.

Nacele

Nacele

Nacelele nu sunt deplasabile și nu sunt extensibile modular la fel cum sunt shelele. Nacela poate avea propriul ei sistem de propulsive sau poate fi montată pe un autosasiu.

Caracteristicele nacelelor

Platforma nacelei trebuie să fie realizată în așa manieră încât persoanele și obiectele care se regăsesc pe aceasta să fie pe deplin protejate. Nacelele sunt produse flexibile care poți ajunge în puncte și în unghiuri în care nu poți avea acces cu ușurință. Datorită brațului extensibil cu care este dotată, nacela poate trece peste obstacole care pot fi la nivelul solului sau care sunt suspendate.

Înălțimea de ridicare a nacelei

Cea mai importantă caracteristică a nacelei pe care o poți lua în calcul este înălțimea de ridicare a acesteia. Mai exact, punctul în care muncitorii pot ajunge pentru a-și desfășura activitatea cu succes.

Înălțimea medie a unui stâlp stradal este de 10 metri și o nacela performanță trebuie să aibă o înălțime de lucru de minim 13 metri.


Greutatea suportată

Atât coșul nacelei cât și întreagă structura trebuie să suporte 2 oameni care să își poată desfășura munca în deplină siguranță. Aceștia nu trebuie să fie supuși pericolului. Greutatea minimă este de 200 de kg. Pe lângă cei doi oameni vor mai există scule de care aceștia au nevoie pentru a-și desfășura toate sarcinile.

Stabilizarea nacelei

Că oamenii prezenți pe nacela să poată lucra în deplină siguranță și să nu își pună viață în pericol, autovehicului trebuie să aibă parte de stabilizare. Greutatea în coșul nacelei este una destul de mare și dacă acesta nu este stabilizată există riscul de răsturnare al utilajului. Un sistem de ancorare este necesar atunci când alegi nacela perfectă pentru afacerea ta.

Modul în care poți manevră nacela

Nacela este un utilaj care trebuie să fie manevrat cu multă îndemânare. O operare din coșul acesteia este oricând binevenită și va ajută foarte mult la eficientizarea timpului de lucru.

Lungimea laterală a coșului

Activitățile pe care angajații tăi le vor desfășura în nacela sunt destul de variate. O lungime laterală de minim 8 metri îți va garanta că munca ta va fi dusă la bun sfârșit. Vei putea întâlni obstacile precum ocolirea unor copaci sau mașini și trebuie să știi cum să te descurci în acele situații.

CDP Access îți pune la dispoziție nacelele de care ai nevoie

CDP Access este compania care îți va oferi cele mai bune nacele de care poți avea parte. Acestea se bucură de rezistență dar și de o calitate impresionantă. Te vei bucură de aceste nacele o perioda cât mai mare de timp și compania ta va avea parte de succesul pe care îl dorești.

CDP Access este compania de unde vei putea cumpăra nacelele de care ai nevoie. Gama variată de produse îți va garanta o alegere ideală pentru tine și pentru compania ta.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ayan-design/cdp-access-iti-pune-la-dispozitie-nacelele-de-care-ai-nevoie