Cibi Publicom ofera servicii de productie publicitara de calitate

BUCURESTI - 15 octombrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Media / Publicitate

Daca stiti de ce anume aveti nevoie si cautati solutia ideala pentru afacerea voastra, Cibi Publicom va pune la dispozitie toata experienta sa in acest domeniu de activitate, pentru a putea beneficia de produse finite spectaculoase.

Litere volumetrice

Litere volumetrice

 Servicii productie publicitara Bucuresti 

Cibi Publicom

Cibi Publicom asteapta intrebarile voastre in legatura cu serviciile de productie publicitara si va pune la dispozitie o echipa profesionista, o multime de solutii adecvate proiectelor voastre, materiale de calitate si preturi foarte avantajoase.

Detinem un portofoliu extrem de variat

De-a lungul anilor, Cibi Publicom a reusit sa acumuleze o vasta experienta in domeniul productiei publicitare, satisfacand nevoile unui numar mare de clienti din intreaga tara. Portofoliul de produse detinut de Cibi Publicom este foarte variat, iar raportul calitate/pret pe care il oferim este excelent.

Productia publicitara oferita de Cibi Publicom cuprinde o varietate de produse: panouri publicitare , casete luminoase, totemuri , litere volumetrice, rooftop-uri publicitare , bannere, mesh, autocolant, gravura, printuri, palcute, prolight, placari cu dibond/alucobond, etc.

Cibi Publicom detine toate abilitatile si cunostintele care sunt necesare pentru a realiza chiar si solicitarile cele mai complexe, reusind in acest fel sa multumeasca fiecare client in parte. Materialele si echipamentele pe care le utilizam pentru a realiza produsele dorite de voi sunt de ultima generatie si respecta toate normele de calitate.

Produse finite deosebite si colaborari de lunga durata

Echipa Cibi Publicom este de incredere, flexibila, dinamica si profesionista, intampinandu-va cu multa seriozitate si promptitudine pentru a va indeplini chiar si cele mai exigente cerinte. Reusim de fiecare data sa satisfacem fiecare client in parte, sa oferim produse de o inalta calitate si sa realizam colaborari pe termen indelungat.

Pentru a vedea produsele realizate de firma Cibi Publicom, va rugam sa accesati website-ul www. cibipublicom .ro, iar daca doriti mai mult informatii cu privire la realizarea proiectului vostru, echipa noastra va sta la dispozitie cu solutii corespunzatoare, indiferent ca este unul simplu sau unul complex.

Cu Cibi Publicom, afacerile voastre vor avea o imagine profesionala si totodata, confera brand-ului o vizualizare distincta, atat pe timpul zilei, cat si pe noapte. Apelati cu mare incredere la serviciile de productie publicitara oferite de Cibi Publicom si cu siguranta veti fi incantati de cum a fost realizat proiectul vostru.