Clinica Fertility Nova este clinică ginecologica din Craiova la care poți apela oricând

Craiova - 26 septembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Clinica Fertility Nova este clinică specializată în diagnosticul și tratarea afecțiunilor ginecolgoice dar și în tratarea infertilității în cuplu. Această clinică a fost creată de doctorul Tulpaz Diana din dorința de a ajută cuplurile infertile de a-și îndeplini cel mai frumos vis, și anume, de a avea un copil.

Clinica Fertility Nova

Clinica Fertility Nova

Ce servicii poți avea în clinică Fertility Nova

Ecografii

Ecografia ginecologică se realizează pe cale transvaginala. Acest tip de ecografie implică folosirea unei sonde speciale care are dimensiuni reduse și care are un diametru de 2 centimetri. Această este plasată în interiorul vaginului și este învelit cu un prezervativ steril și lubrifiat cu gel. Sondă va fi introdusă cu blândețe în vagin iar disconfortul este minim.

Scopul ecografiei este acela de a determina poziția, mărimea, formă și aspectul organelor genitale interne.

Monitorizare sarcina

Pe durata sarcinii vei avea nevoie de un medic care să îți controleze starea constant. Un medic ginecolog va fi alături de ține în această perioada și îți va urmări evoluția.

Medicul trebuie să identifice problemele care pot apărea în sarcina. Rolul acestuia este important pe întreagă perioada a sarcinii. Acesta trebuie să îți răspundă la toate întrebările și să te pună la curent cu starea ta de sănătate și a bebelușului.

Montare sau extracție sterilet

Steriletul este un dispozitiv intrauterin care este învelit în cupru sau pe baza de hormoni. Steriletul este o metodă contraceptivă  de lungă durata cu riscuri și complicații minime. Acesta este potrivit pentru femeile care nu pot folosi contraceptive care conțîn estrogeni. Montarea nu se dureroasă și se realizează sub anestezie locală. Extracția steriletului poate fi realizată oricând îți dorești să rămâi însărcinată.

Consultație ginecologică

Consultul ginecologic este recomandat în jurul vârstei de 16-18 ani. Acesta este recomandat indiferent de vârstă sau atunci când apar modificări precum: lipsa totală a menstruației, secreții vaginale neplăcute, iritații, mâncărimi, dureri, sângerări menstruale anormale sau dereglări ale ciclului menstrual.

Tratamente infertilitate

Tratamentul infertilității depinde foarte mult de cauza sau de vârstă ta. Infertilitatea este o tulburare complexă iar medicul este cel mai în măsură să îți ofere rezultatele pe care le dorești. Tratamentele pot implică medicamente sau intervenții chirurgicale care te vor ajută să rămâi însărcinată.

Inseminare artificială

Inseminarea artificială implică prelucrarea prin metode complexe în laborator a spermei și introducerea acesteia intrauterin. Tehnică în sine este destul de simplă și nu implică durere. Inseminarea este recomandată persoanelor care se confruntă cu infertilitate cu cauza neidentificată sau cu infertilitate masculină sau disfuncție erectile.

Clinica Fertility Nova îți oferă servicii complexe

Apelează la Clinica Fertility Nova și vei avea parte de cele mai calitative servicii. Clinica Fertility Nova este cea la care poți apela în orice moment. Dacă ai nevoie de servicii complexe atunci ai ajuns la locul potrivit.

Alege clinică Fertility Nova pentru experiență pe care o au în acest domeniu, profesionalismul de care dau dovadă și echipamentele de ultima generație. În plus, programul de lucru este unul flexibil iar asta îți va ușura prezentarea la controale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ayan-design/clinica-fertility-nova-este-clinica-ginecologica-din-craiova-la-care-poti-apela-oricand