CNC Dental Care îți pune la dispoziție servicii stomatologice complete

Craiova - 26 septembrie 2022

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

O dantură sănătoasă este mai importantă decât poți crede. Tot mai multe persoane pun accentul pe aspectul fizic și pe un zâmbet perfect din toate punctele de vedere.

CNC Dental Care

CNC Dental Care

Ca să poți avea parte de o dantură perfectă este necesar să mergi constant la medicul stomatolog. Doar acesta este cel mai în măsură să îți ofere un zâmbet perfect și frumos.

Care sunt serviciile stomatologice puse la dispoziție de CNC Dental Care

Endodontie

Ce este endodontia? Răspunsul este simplu este o specialitate a medicinei dentare care se referă la tehnicile de prevenire, diganosticare și de tratament al afecțiunilor datorate pulpei dintelui. Tratamentul endodontic te va ajuta să îți păstrezi dintii naturali o perioada cât mai mare de timp. Medicul se va ocupa doar de tratarea canalelor dentare.

Canalul conține atât vasele de sânge cât și nervul dentar și împreună cu aceste două elemente formează pulpa dentară. Dacă pulpa dentară a fost afectată de carie nu se poate auto repara și are nevoie de un anumit tratament pentru asta.

Tratamentul endodontic nu prezintă durere, este eficient și oferă un aspect plăcut dintelui. În plus, este durabil și te vei bucura de dantura ta o perioada cât mai mare de timp.

Estetica dentară

Zâmbetul este foarte important din acest motiv este necesar să apelezi la estetica dentară. Cu ajutorul unor tratamente specifice vei avea parte de dinți albi și strălucitori care te vor face să te simți mai încrezător în tine.

Dintii își pierd culoarea odată cu trecerea anilor. Acest proces este accelerat dacă fumezi, bei vin, cafea, ceai sau consumi alimente care au în compoziția lor coloranți puternici.  Ai nevoie de un tratament de estetică dentară dacă ai dintii strâmbi, ciobiți, sparți, tociți, dinți rari, cariați, pătați, diastemă inestetică, mușcătura inversă sau dacă în zâmbet se vede prea mult gingia de sus.

Poți avea parte de tratamente precum: fatetarea dinților, obturatii coronare, purtarea aparatului dentar, tratamente ortodontice pentru alinierea dinților, coroane dentare, punți dentare, implanturi dentare sau albirea dinților.

Profilaxie

Profilaxia dentară este cel mai simplu tratament de care poți avea parte. Aceasta constă într-un set de proceduri care au ca scop prevenirea apariției cariilor dentare și a bolii parodontale. Profilaxia previne evoluția acestor afecțiuni.

Controalele periodice sunt foarte importante deoarece te vor ajuta să îți menții sănătatea danturii. Foarte multe afecțiuni orale evoluează fără dureri mai ales în fazele incipiente. Nu vei fi conștient de aceste probleme până când nu ajungi în cabinetul medicului stomatolog.

Protetică

Protetica dentară este acea ramură a stomatologiei care se ocupă cu înlocuirea dinților lipsa sau cu reabilitarea orală complexă a arcadelor dentare.

Protetica dentară va ajuta la restabilirea integrității dentare. Protetica dentară nu ține doar de estetică este necesară și o reconstrucție funcțională.

Medicul dentist trebuie să îți ofere cele mai bune rezultate astfel încât zâmbetul tău să fie perfect și sănătos.

CNC Dental Care este clinica care are grijă de zâmbetul tău

Apelează la CNC Dental Care dacă vrei să ai parte de un zâmbet frumos și sănătos. Poți avea mai multă încredere în tine dacă ai grijă de zâmbetul tău.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ayan-design/cnc-dental-care-iti-pune-la-dispozitie-servicii-stomatologice-complete