CNS Kredit Auto va ofera imprumuturi rapide

BUCURESTI - 9 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Banci / Asigurari

CNS Kredit Auto este o companie de acreditare profesionala avizata de BNR, cu o vasta experienta in acest domeniu de activitate (peste 15 ani), ce vine in intampinarea tuturor celor care au nevoie de bani urgent, cu variante de creditare foarte rapide, sigur si transparente.

CNS Kredit Auto

CNS Kredit Auto

 Obtine ACUM un credit rapid folosind autoturismul propriu drept garantie! 

CNS Kredit Auto

Puteti sa obtineti de la CNS Kredit Auto un imprumut rapid, daca va folositi autoturismul drept garantie, valoarea creditului ajungand pana la 75% din valoarea reala a masinii pe care o detineti.

Ce inseamna amanet auto ?

Amanet auto inseamna sa lasi gaj masina casei de amanet atunci cand ai nevoie  urgenta de bani, fapta care se realizeaza pe baza unui contract. Autoturismul este evaluat de catre firma de amanet auto in cel mai scurt timp posibil, iar clientul isi primeste suma de bani corespunzatoare valorii masinii care a fost oferita ca imprumut.

Tot ce aveti de facut este sa veniti cu autoturismul la sediul CNS Kredit Auto, o casa de amanet auto din Bucuresti de incredere si profesionala, unde veti primi banii in maxim 30 de minute. De asemenea, firma noastra va ofera comisioane foarte atractive, acestea fiind in functie de suma imprumutata.

In ceea ce priveste dobanda amanetului, trebuie sa stiti sa aceasta este stipulata in contract, neexistand clauze ascunse. Nu vor aparea niciodata comisioane ce nu au fost stabilite in contractul incheiat. CNS Kredit Auto ofera tuturor clientilor sai o evaluare corecta, seriozitate, transparenta, flexibilitate si profesionalism.

CNS Kredit Auto ofera pachete avantajoase

Pachetul CNS PLATINUM  - veti avea ocazia de a beneficia de un imprumut foarte rapid si de a folosi autoturismul gajat. Se va monta un dispozitiv GPS si vom incheia o polita CASCO pe toata perioada folosirii masinii, fara sa mai existe alte deplasari sau alte cheltuieli suplimentare. Montajul se va efectua gratuit la sediul nostru aflat pe Soseaua Fundeni, nr. 120 A.

Pachetul CNS GOLD - va acordam imprumutul de care aveti nevoie in mod rapid, iar masina voastra va ramane in custodia casei noastre de amanet pana cand contractul se finalizeaza.

Intrati pe platforma web www.finantarecns.ro pentru a vedea pasii care trebuie urmati pentru a va amaneta masina sau daca doriti mai multe informatii despre serviciile noastre profesionale.

CNS Kredit Auto este o casa de amanet foarte sigura din Bucuresti, acorda banii foarte rapid si garanteaza siguranta autoturismelor lasate la noi.

Solicitati chiar acum un imprumut avantajos in schimbul autoturismului vostru si cu siguranta nu vei regreta alegerea facuta. Va asteptam cu cele mai bune servicii de amanetat si cele mai avantajoase pachete de pe piata romaneasca.