Cu Decor Inox vei avea balustrade de inox potrivite spatiului tau

Craiova - 12 martie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii, Industrie

Ofera casei sau biroului tau un aspect splendid cu balustrade din inox, porti si garduri din inox sau din fier forjat, decoratiuni pentru gradina, precum si multe alte tipuri de confectii metalice calitative si inedite.

Balustrada inox

Balustrada inox

 Ofera casei sau biroului tau un aspect splendid cu balustrade din inox, porti si garduri din inox sau din fier forjat, decoratiuni pentru gradina, precum si multe alte tipuri de confectii metalice calitative si inedite. 

Decor Inox

Esti in cautarea unor balustrade de inox elegante si ieftine pentru noua ta locuinta, spatiu comercial sau birou? Doresti sfaturi adecvate in ceea ce priveste structura si achizitionarea balustradelor?

Decor Inox va ofera o varietate de modele de balustrade din inox cu componente din sticla si lemn, dar si alte confectii metalice elegante si surprinzatoare (balustrade bond si compozit, balustrade din fier, structuri scari inox, porti si garduri, mana curenta, debitare tabla cu plasma, diverse).

Cu Decor Inox proiectul tau va avea succes

Balustrade din inox ideale pentru spatiul tau!

Confectiile metalice sunt considerate elemente de siguranta la structura unei locuinte si piese de decor aspectuoase. Avand balustrade din inox deosebite, designerii de interior au posibilitatea de a crea o ambianta nemaipomenita. In cazul in care nu poti beneficia de un designer de interior, echipa profesionista de la Decor Inox te poate ajuta cu sfaturi corespunzatoare in alegerea confectiilor metalice dorite, astfel incat sa se potrivesca perfect cu celelalte elemente de decor.

Pentru un design de exterior sau de interior impresionant, Decor Inox va propune o gama variata de balustrade din inox si nu numai, modele cu un mare impact vizual, foarte rezistente si de o foarte buna calitate. Decor Inox poate sa realizeze pentru spatiul vostru si orice alt model pe care il doriti.

Tot ce ai de facut este sa ne spui ideile si dorintele tale in materie de confectii metalice, iar echipa noastra experimentata, se va ocupa in cel mai profesionist mod de realizarea acestora. Pretul va fi fixat in functie de modelul ales si de complexitatea proiectului.

Balustrade de inox care starnesc admiratia tuturor

Decor Inox iti va oferi consultanta de specialitate atunci cand te vei hotari sa achizitionezi balustrade de inox, deoarece trebuie tinut cont si de asortarea foarte corecta a acestora cu restul casei. In acest fel, spatiul tau va avea un aspect deosebit, va fi admirat de prieteni si va fi cu adevarat stralucitor.

Modele de balustrade din inox si alte tipuri de confectii metalice le poti gasi pe platforma www.decor-inox.ro, iar daca ai nevoie de consultanta de specialitate pentru proiectul tau, te rugam sa apelezi cu mare incredere la echipa experimentata de la Decor Inox.