De la Ital Noleggio poti inchiria corturi pentru o nunta uimitoare

Craiova - 10 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Arta & Entertainment, Monden / Lifestyle

Suntem partenerul ideal pentru evenimentele importante din viata ta si stim sa planuim o nunta plina de culoare, zambete si rafinament.

Corturi pentru evenimente

Corturi pentru evenimente

 Te ajutam sa-ti pregatesti nunta mult visata 

Ital Noleggio

O nunta desfasurata in aer liber, intr-un cort amenajat cu cele mai impresionante decoratiuni, va fi pur si simplu uimitoare. Nunta realizata la cort presupune o multime de detalii, ce sunt foarte atent studiate de Ital Noleggio , astfel incat sa fi incantat de evenimentul tau.

Te ajutam sa-ti pregatesti nunta mult visata

Atunci cand doresti sa-ti faci nunta este important sa fi pregatit si bine informat asupra tuturor detaliilor, deoarece numai asa poti fi sigur ca vei avea in aer liber un eveniment spectaculos. Vom planifica impreuna cu tine toate momentele dorite si iti vom da sfaturile adecvate pentru un asemenea eveniment.

Ziua nuntii tale va fi fabuloasa, daca vei aplea la Ital Noleggio pentru ati oferi servicii de inchirieri corturi pentru nunta, profesionale si de incredere. Vom fi alaturi de tine atunci cand doresti sa masori spatiul unde amplasezi cortul si cand alegeti tema pentru evenimentul tau.

In acest fel, te asiguri ca ai ales corect dimensiunea cortului, ca spatiul este suficient si ca tema aleasa se potriveste personalitatii tale. O echipa profesionista va sti sa tina cont de multe aspecte importante si a anume: cortul sa fie amplasat pe un teren nivelat, ce baruri ai, podeaua pentru dans, acces la utilitati, unde se prepara mancare si multe altele.

Alte aspecte care trebuie luate in calcul

Cortul pentru nunta trebuie sa dispuna de iluminare, inclusiv sa te asiguri ca ai tot ce este necesar in cazul in care exita o pana de energie electrica in timpul desfasurarii evenimentului. Pe timpul zilei nu va fi nici o problema, insa seara cu siguranta vei avea nevoie de lumini pe alei, bar, receptie, ring de dans,etc.

Cortul pentru nunta trebuie sa dispuna si de grupuri sanitare, suficiente pentru numarul de invitati participanti la acest frumos eveniment. Locatia aleasa poate sa aiba propriul grup sanitar, insa daca nu este suficient, va recomandam sa inchiriati toalete portabile.

Apeleaza la Ital Noleggio accesand platforma web www.corturiprofesionale.ro pentru a fi sigur ca ziua nuntii tale va fi asa cum ai visat.

Daca apelezi la serviciile firmei Ital Noleggio toate aceste aspecte vor ramane in seama echipei noastre, asa ca nu vei avea altceva de facut decat sa te bucuri de evenimentul tau, o zi parca desprinsa dintr-o fila de poveste.