La ESPOSA Bridal Boutique gasesti rochii de mireasa minunate

BUCURESTI - 7 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

ESPOSA Bridal Boutique este un salon de prestigiu din Bucuresti, situat pe bd. Libertății, nr. 3, bl. A2, Parter, Sector 4 (zona Palatul Parlamentului), fiind importator si distribuitor exclusiv in Romania al brand-urilor: Innocentia Luxury, Florence, Naviblue Bridal, Nora Naviano, Crystal Design.

ESPOSA Bridal Boutique

ESPOSA Bridal Boutique

 Cu ESPOSA Bridal Boutique te poti bucura din plin de petrecerea nuntii tale, deoarece vei imbraca o rochie asa cum ti-ai dorit-o, cu adevarat fermecatoare. 

ESPOSA Bridal Boutique

Salon ESPOSA Bridal Boutique te astepata intr-o locatie deosebita, eleganta si moderna pentru a te ajuta sa-ti alegi rochia de mireasa mult visata.

Oferim rochii de mireasa spectaculoase

Pentru ESPOSA Bridal Boutique este foarte importanta calitatea rochiilor pe care le ofera si de aceea ofera rochii de mireasa cu broderie aplica manual si din materiale pretioase, ce sunt foarte atent combinate si selectionate.

La salonul ESPOSA Bridal Boutique gasesti pentru cel mai important eveniment din viata ta cele mai remarcabile rochii de mireasa Bucuresti, putand beneficia totodata si de o consiliere specializata in alegerea acesteia.

Asadar, consultantii nostri iti stau la dispozitie timp de 60 minute pentru a-ti oferi o consultanta profesionala in ceea ce priveste alegerea unei rochii de mireasa potrivita personalitatii si dorintelor tale.

Descopera cataloagele ESPOSA Bridal Boutique!

La showroom-ul ESPOSA Bridal Boutique iti vei gasi rochia de mireasa la care ai visat dintotdeauna, beneficiind de o inalta calitate si preturi foarte avantajoase.

Prin cataloagele prezentate pe platforma web esposa.ro, salonul de mariaj ESPOSA Bridal Boutique a reusit sa se faca cunoscut si sa va arate cele mai frumoase si incantatoare rochii de miresa.

Cu ESPOSA Bridal Boutique te poti bucura din plin de petrecerea nuntii tale, deoarece vei imbraca o rochie asa cum ti-ai dorit-o, cu adevarat fermecatoare.

Te asteptam cu mult drag pentru a-ti pune la dispozitie rochia de mireasa perfecta pentru tine!