Medicine & Smiles - Clinica stomatologica care iti va rezolva toate problemele

Craiova - 19 august 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Ai probleme cu dantura? Atunci trebuie sa iei cat mai repede legatura cu o clinica stomatologica care sa iti ofere rezultatele pe care le doresti. Medicine & Smiles este clinica care te va ajuta sa zambesti din nou si sa ai mai multa incredere in tine.

Medicine & Smiles

Medicine & Smiles

 Clinica de stomatologie din orasul Craiova 

Medicine & Smiles

Ce servicii trebuie sa ofere o clinica stomatologica?

Clinica stomatologica trebuie sa iti ofere servicii cat mai complexe astfel incat sa te simti cat mai sigur pe ceea ce urmeaza sa faci. Serviciile pe care trebuie sa le ofere sunt: implantologie dentara, chirurgie maxilo-faciala , estetica faciala , ortodontie, parodontologie, endodontie, protetica, pedodontie, estetica dentara dar si radiologie dentara.

Ca sa te poti bucura de o dantura perfecta trebuie sa acorzi atentie dintilor tai. Ai mare grija ca acestia sa nu prezinte carii. Daca aceasta carie este netratata corect si la timp va duce la afectarea nervului. Asta va atrage dupa sine bineinteles un tratament mai costisitor. Dintele cu carie trebuie sa fie bine izolat ca sa nu intre resturi de mancare in acea gaura ramasa.

In cazul in care dintii tai nu sunt bine pozitionati este recomandat sa mergi la un medic ortodont. Acestia iti pot ingreuna igiena orala si pot favoriza aparitia cariilor si a afectiunilor gingivale. Pe langa asta se mai pot descoperi consecinte precum muscatura incorecta, scrasnirea dintilor, probleme ale articulatiei temporomandibulare, migrene severe, probleme de deglutitie, probleme parodontale usoare sau chiar severe. Poti ajunge chiar sa iti piezi inaltimea osului alveolar. In acest caz solutia ideala este purtarea unui aparat dentar vizibil sau chiar invizibil.

Ai grija la igiena orala deoarece poate duce la Gingivita. In momentul in care ai o igiena orala necorespunzatoare sau in conditiile in care fumezi sau iei anumite medicamente care iti vor afecta sanatatea orala trebuie sa te astepti ca aceasta sa isi faca simtita prezenta. Pentru inceput vei sesiza ca gingiile tale sangereaza si ca sunt inflamate. In plus vei mai avea si o respiratie urat mirositoare. In acest caz trebuie sa mergi la un medic stomatolog care te va indruma cu tot ce este de facut.  Nu mai pierde timpul deoarece la mijloc este sanatatea ta orala.

In cazul in care ai pierdut o masea sau un dinte cea mai sigura metoda prin care il poti inlocui este implantul dentar. Un implant dentar este o componeneta chirurgicala care se incorporeaza in osul mandibulei si care ia locul dintelui sau a maselei lipsa. Acesta se va comporta la fel ca dintele tau natural si va avea un aspect normal, poate chiar mai placut decat dintele tau.

O lucrare de implantologie dentara este compusa din: implant dentar , bont de vindecare, bont protetic si bineinteles coroana. Procedura in sine nu este deloc dureroasa si este compusa din urmatoarele etape :  inserarea implantului, inserarea bontului protetic si adaugarea coroanei.

Medicine & Smiles este clinica stomatologica din orasul Craiova pe care o cauti. In aceasta clinica vei putea avea parte de informatiile pe care le doresti. Poti accesa oricand site-ul: www.medsmiles.ro pentru a vedea exact care sunt serviciile oferite.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/ayan-design/medicine-smiles-clinica-stomatologica-care-iti-va-rezolva-toate-problemele