Medicine & Smiles iti ofera medici specialisti si cabinete ultramoderne

Craiova - 1 octombrie 2019

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle, Media / Publicitate, Sanatate

Medicine & Smiles iti poate demonstra in orice moment ca un zambet frumos si sanatos iti poate reda starea de bine, indiferent de locul in care te afli – acasa, la birou sau pe strada! Unul din obiectivele noastre este de a crea un mediu prietenos, un mediu in care pacientii nostri sa se simta cu adevarat confortabil si plini ce incredere, indiferent de tipul tratamentului stomatologic sau interventiei chirurgicale.

Medicine & Smiles

Medicine & Smiles

Medicine & Smiles pune la dispozia pacientilor spatii private in care sa aiba loc discutiile cu medicii specialisti, iar in ceea ce priveste interventiile chirurgicale, acestea se vor desfasura in cabinete ultramodene cu aparatura de ultima generatie.

Alege impreuna cu Medicine & Smile metodele potrivite de tratament!

Echipa Medicine & Smiles te invita sa o cunosti si sa alegi impreuna cu ea cele mai adecvate metode de tratament, atat pentru tine, cat si pentru intreaga ta familie. Aceasta clinica profesionista s-a infiintat din dorinta de a oferi tuturor pacientilor o varietate de servicii stomatologice profesionale si de a garanta acestora un confort medical calitativ, maxima siguranta si o ingrijire de exceptie.

La Medicine & Smiles veti beneficia de medici profesionisti si pasionati de ceea ce fac, medici care isi respecta pacientul si ofera acestuia cele mai potrivite metode de tratament medical, indiferent de serviciul medical oferit: chirurgiemaxilo-faciala, radiologie, implantologie dentara, protetica, estetica dentara, estetica faciala, pedodontie, ortodontie, parodontologie, endodontie.

Te vom scapa de orice neliniste pe care o ai cu privire la vizita unui dentist, deoarece noi suntem de parere ca la un medic stomatolog trebuie sa mergi fara nicio grija sau frica. De aceea, Medicine & Smiles iti pune la dispozitie un loc cu um ambient linistit, prietenos si confortabil, o gradina interioara amenajata cu terasa deschisa, alei cu bancute, lac cu pesti, precum si o parcare privata – toate acestea pntru a-ti petrece cat mai placut timpul la noi!

Programe de turism medicale

Medicine & Smiles iti propune programe turistice ce pot fi personalizate in functie de timpul necesar tratamentelor, dar si de interesele sau preocuparile tale. In cadrul programelor de turism medical veti putea vizita anumite zone turistice din aria noastra, in timpul ramas liber intre zilele de interventii sau tratament.

Fa-ti o programare la clinica Medicine & Smiles daca doresti si tu sa beneficiezi de un program de turism medical, iar daca doresti mai multe informatii cu privire la serviciile noastre medicale, te rugam sa vizitezi website-ul www.medsmiles.ro si sa iei legatura cu specialistii noastri, pentru a te indruma corespunzator cu privire la rezolvarea problemelor dentare.

Te asteptam la Medicine & Smiles cu medici specializati in diferite domenii, oameni cu adevarat pregatiti si seriosi, gata oricand sa iti ofere intreaga lor pricepere si prietenie. Investim in permanenta in tehnologie si in oamenii nostri, reusind in acest fel sa iti oferim siguranta, incredere si servicii de medicina dentara si chirurgie oro-maxilo-faciala de nivel de top.

Despre AYAN DESIGN

MEDICINE & SMILES
Telefon: 0351 416 250
Email: office@medsmiles.ro
Adresa: Str. Tudor Vladimirescu Nr. 8, Carcea (zona Selgros), Dolj, Romania, 207206
Program: Luni - Vineri: 9:00AM - 9:00PM / Sambata: 9:00AM - 2:00PM
Website: www.medsmiles.ro