Pasaj va decoreaza casa cu obiecte din fier forjat

Craiova - 29 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Daca vreti sa va personalizati casa sau biroul cu obiecte realizate din fier forjat , atunci alegeti Pasaj pentru reusita proiectului dumneavoastra.

Corpuri de iluminat din fier forjat

Corpuri de iluminat din fier forjat

 Daca vreti sa va personalizati casa sau biroul cu obiecte realizate din fier forjat, atunci alegeti Pasaj pentru reusita proiectului dumneavoastra. 

Pasaj

Pasaj reprezinta alegerea ideala in materie de fier forjat atunci cand doriti sa realizati un alt design al locatiei dumneavoastra. Prin pasiunea si maiestria fierarului, Pasaj reuseste sa ofere clientilor sai produse din fier forjat de o foarte buna calitate si pline de stralucire.

Vreti un spatiu cu elemente din fier forjat?

Pasaj este partenerul perfect!

Cu stil, eleganta, rafinament si stralucire, Pasaj va sti sa va personalizeze nu numai casa, ci si gradina dumneavoastra. Daca nu sunteti inca decisi ca lucrarea pe care o doriti este cea potrivita, echipa Pasaj va sta alaturi de dumneavoastra de la inceputul si pana la sfarsitul proiectului, cu o multime sfaturi adecvate.

Pasaj realizeaza obiecte din fier forjat deosebite, care satisfac necesitatile functionale si de design din locatia dumneavoastra. Toate produsele noastre din fier forjat confera spatiului dumneavoastra intimitate si caldura, innobiland in acest fel locul in care va petreceti timpul.

Echipa Pasaj raspunde cerintelor clientilor sai cu modele din fier forjat deosebite, ce pot fi folosite atat in spatiile industriale, cat si in spatiile rezidentiale. Executam cele mai inspirate modele din fier forjat, iar raportul calitate/pret este excelent.

Va asteptam cu modele din fier forjat unice!

Toate modelele din fier forjat create de Pasaj sunt o combinatie reusita intre dorinta clientului, talentul celui care deseneaza si maiestria forjorului. Obiectele oferite de Pasaj se intergreaza perfect in locuinta dumneavoastra, creandu-va o ambianta relaxanta si prietenoasa.

Ne gasiti pe pagina web www.pasaj.ro daca doriti sa incepeti un proiect cu elemente din fier forjat sau daca doriti mai multe informatii cu privire la produsele si ofertele pe care vi le oferim.

Pasaj va invita sa beneficiati si dumneavoastra de trainicia fierului forjat, confectionandu-va pentru casa sau gradina tot ceea ce va este necesar: porti si garduri din fier forjat, balustrade-grilaje-scari din fier forjat, canapele-paturi din fier forjat, mese si scaune din fier forjat, copertine-verande din fier forjat, vitralii din fier forjat, corpuri de iluminat din fier forjat, galerii din fier forjat, mobilier pentru restaurante-hoteluri-magazine din fier forjat, diverse suporturi din fier forjat, etc.

Despre AYAN DESIGN

SC PASAJ SRL
Bariera Valcii nr. 255 Craiova
office@pasaj.ro
www.pasaj.ro