Prokinetic - o cale fortificata spre sanatatea corpului tau

Craiova - 12 martie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Sanatate

Indiferent de serviciul medical oferit (kinetoterapie, reeducare posturala globala RPG, elongatii vertebrale, drenaj limfatic manual, osteopatie, Mckenzie, fitness medical, Yumehio, masaj terapeutic , hidrokinetoterapie, traumatologie sportiva, kinesio taping, gimnastica prenatala/postnatala), Prokinetic contribuie cu o multitudine de beneficii formidabile asupra sanatatii corpului tau.

Prokinetic

Prokinetic

 Indiferent de serviciul medical oferit ( kinetoterapie, reeducare posturala globala RPG, elongatii vertebrale, drenaj limfatic manual, osteopatie, Mckenzie, fitness medical, Yumehio, masaj terapeutic, hidrokinetoterapie, traumatologie sportiva, kinesio taping, gimnastica prenatala/postnatala), Prokinetic contribuie cu o multitudine de beneficii formidabile asupra sanatatii corpului tau. 

Prokinetic

Poate fi masajul terapeutic apreciat in afectiunile locomotorii?

Masajul terapeutic reprezinta una dintre cele mai cunoscute si efeciente forme de tratament aplicate in cazul multor afectiuni de la nivelul aparatului locomotor. Prin masajul terapeutic se intelege prelucrarea manuala a tesuturilor moi, avand ca obiectiv stimularea vindecarii anumitor afectiuni.

Prokinetic foloseste cu mare succes in kinetoterapie masajul medical sau masajul terapeutic si este realizat de catre terapeuti profesionisti si cu o mare experienta in acest domeniu.

La masajul terapeutic se folosesc creme sau uleiuri de masaj speciale, ce au rolul de a lubrifia foarte bine zona ce urmeaza a fi masata. In functie de afectiunea ce trebuie tratata si de scopul tratamentului, in masajul terapeutic se pot folosi variate tehnici.

Masajul terapeutic are importanta in procedurile de recuperare medicala

Acest tip de masaj este inclus in procedurile de recuperare medicala, iar cel care il practica trebuie sa aiba cunostinte solide de anatomie, de fiziologie si chiar de fiziopatologie.

Masajul terapeutic are multe avantaje asupra organismului, printre care enumeram: stimuleaza circulatia sangvina; are efecte antialgice; oxigeneaza considerabil structurile anatomice care sunt masate; secretia de lichid sinovial este si ea stimulata; imbunatateste atat metabolismul local, elasticitatea periarticulara, cat si amplitudinea articulara.

Accesand website-ul www.prokinetic.ro veti putea beneficia de o multime de servicii medicale in domeniul recuperarii medicale, servicii care sunt efectuate de catre medicii si kinetoterapeuti experimentati si profesionsiti.

Prokinetic este alaturi intotdeauna de pacientii sai, le acorda o atentie si grija deosebita, aplica programe foarte bine puse la punct, respecta toate regulile existente in acest domeniu si gaseste mereu solutii rapide pentru solutionarea problemelor specifice.