AYI    

Comunicate de presa si evenimente pe tema AYI

 • AYI. AYI recruteaza autori pentru primul blog dedicat voluntariatului

  AYI

  Bucuresti - 7 august 2010

  Comunicat de Asociatia Young Initiative

  Asociatia Young Initiative anunta intentia de a lansa in aceasta toamna un blog colectiv despre voluntariat, organizand in acest sens un concurs pentru alegerea autorilor (bloggerilor) acestuia. ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre AYI

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul AYI.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la AYI. Informatiile despre AYI cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul AYI, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la AYI, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.