AYLA CHEMICALS susţine utilizarea betoanelor şi a aditivilor pentru betoane de calitate superioară

BUCURESTI - 29 ianuarie 2008

Comunicat tip General in Constructii

AYLA CHEMICALS a organizat pe data de 23 Ianuarie 2007 Simpozionul cu tema “Noi tendinţe în tehnologia producerii betoanelor”

Simpozionul organizat cu suportul Patronatului Naţional Roman reprezentat de Dnul Florian Costache şi a Asociaţiei Producătorilor de Beton din România reprezentată de Dnul Dr. Ing. Adrian Iordachescu a găzduit prezentările a doi distinşi specialişti în domeniul construcţiilor: Conf. Dr.Ing. Dan Georgescu şi Conf. Dr. Ing. Constantin Voiniţchi.

Prezentările celor doi speakeri au evidenţiat caracteristicile, avantajele şi domeniile specifice de utilizare a betonului de înaltă performanţă, precum şi ponderea pe care acesta îl va ocupa în producţia de beton, având în vedere că betonul este materialul de construcţii cu cea mai amplă utilizare. De asemenea, a fost subliniată importanţa folosirii aditivilor conform standardului în vigoare SR EN 934-2 la producerea betonului.

La simpozion au fost invitaţi reprezentanţi din România ai producătorilor de betoane, companiilor de construcţii, consultanţi în construcţii, proiectanţi în construcţii precum şi reprezentanţi ai organelor şi organismelor locale şi guvernamentale cu responsabilităţi în construcţii.

Cu ocazia organizării acestui eveniment, compania AYLA CHEMICALS şi-a făcut cunoscută intrarea pe piaţa din România. Compania face parte din grupul internaţional de firme specializat în domeniul produselor chimice pentru construcţii AYLA INTERNATIONAL ce operează în mai multe ţări din lume cu activitatea principală în Canada, Europa de Est şi Orientul Mijlociu.

Don Construction Products – UK si Adshead Ratcliffe - UK

Despre AYLA CONSTRUCTION CHEMICALS

AYLA CONSTRUCTION CHEMICALS
Soseaua de Centura nr. 2, Comuna Stefanestii de Jos, jud. Ilfov