Poze Ayurveda

  • Curs de Bucatarie Ayurvedica - o calatorie a sufletului in universul gusturilor, aromelor, culorilor si cunoasterii

    Poza: Curs de Bucatarie Ayurvedica - o calatorie a sufletului in universul gusturilor, aromelor, culorilor si cunoasterii

  • Creier Sanatos

    Poza: Secretele mintii clare si ale unui creier sanatos. Despre Brahmi Gotu Kola (Centella Asiatica), planta iluminarii.

  • Conferinta Internationala Anti Aging

    Poza: Conferinta Internationala Anti Aging "Forever Young"

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul ayurveda.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la ayurveda. Pozele pe tema ayurveda cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul ayurveda, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la ayurveda, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la ayurveda.