Craciun cultural-artistic in sprijinul seniorilor de la Azil Privat

BUCURESTI - 7 ianuarie 2013

Comunicat tip General in Arta & Entertainment, Sanatate, Social

In cadrul manifestărilor dedicate Sfintei Sarbatori a nasterii Domnului s-au desfășurat o serie de acțiuni cultural-artistice în sprijinul seniorilor de la Azil Privat.

Craciun cultural-artistic in sprijinul seniorilor de la Azil Privat
 Cele patru artiste, au creat o ambienta placuta astfel incat seniorii din cadrul Azilului Privat din Str. Badea Cartan s-au delectat cu un repertotiu de colinde romanesti si internationale. Datorita lor, Sarbatoarea Craciunului a fost impodobita cu muzica si spirit in cadrul Azilului Privat. 

-

Seara a inceput cu un spectacol de dans oferit de trei copii – Diana Constantin, Gabriel Gheorghe si Diana Firinca – toti in varsta de 14 ani. Acestia fac parte din clubul Asociatia Sportiva (AS) IDO Dance. Chiar daca sunt foarte tineri se lauda deja cu Locul I la Campionatul Mondial de Dans Latino ”Rueda de Casino”. Cea care ii antreneaza este Diana Neicu – presedinte IDO Romania si Arbitru International.

Suprizele au continuat cu un spectacol de muzica si divertisment oferit de Ansamblul folcloric "Romanasul" din cadrul Palatului National al Copiilor. Avand o mare experienta, "Romanasul" este un ansamblu folcloric reprezentativ, cu un program de spectacol bogat, ce cuprinde muzica si dansuri din toate regiunile mari ale Romaniei: Banat, Transilvania, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia. Copii prezenti in ajunul Craciunului in cadrul Azilului Privat au interpretat melodii de la muzica clasica, la romate, colinde sau folclor, dar si melodii proprii. Cartea de vizita a ansamblului folcloric "Romanasul" este impresionanta: turnee in toata Europa, si cateva tari din bazinul Mediteranei, in Asia si Africa, inregistrari radio si video, spectacole in toata tara. Copii, îmbrăcați în costume de sarbatoare si avand o recuzita ca atare, au oferit tuturor seniorilor momente speciale  pentru a le mângâia sufletele. La final copii le-au împărțit daruri și au schimbat câteva vorbe.

Iar seara s-a incheiat alaturi de Cvartetul Anima ( Alina Serban, Elena Popa, Diana Toma, Ioana Peteu ). Cele patru artiste, au creat o ambienta placuta astfel incat seniorii din cadrul Azilului Privat din Str. Badea Cartan s-au delectat cu un repertotiu de colinde romanesti si internationale. Datorita lor, Sarbatoarea Craciunului a fost impodobita cu muzica si spirit in cadrul Azilului Privat. Cu o vastă experienţă concertistică, oferind un repertoriu bogat şi variat, prin grijă şi preocupare, au reusit  să aleaga muzica potrivită acestui eveniment.