Magda Rovinescu impreuna cu copii de la Opera Nationala Bucuresti au adus cadouri de Paşti la Azil Privat

BUCURESTI - 30 aprilie 2012

Comunicat tip General in Educatie / Cultura, Social, CSR

In anul 1982 fosta prim-balerina a Operei Nationale Romane – Dna. Magdalena Rovinescu – infiinteaza scoala de balet pentru copii „M BALLET STUDIO” – scoala ce functioneaza inca de atunci in cadrul ONB.

Magda Rovinescu impreuna cu copii de la Opera Nationala Bucuresti au adus cadouri de Paşti la Azil Privat
 Le multumim foarte mult acestor copii ce ne-au adus lumina si fericire intr-o astfel de zi importanta! Le multumim si parintilor care au venit cu ei pentru a ne oferi noua o bucurie! Ii mai asteptam si cu alte ocazii in casa noastra! 

Dna. Dumitru Maria, rezidenta Azil Privat

Cu prilejul sarbatorilor Pascale, M BALLET STUDIO - formata din Ioana Andrei, Ruxandra Ciobanu, Irimia Chiriacescu, Miriam Apostol si Sara Sofran – le-a oferit cadouri artistice seniorilor aflati la Azilul Privat Din Bucuresti, sector 2, Str. Badea Cartan nr. 16.

Seniorii de la Azil Privat s-au delectat cu momente artictice precum „Lebede mici” sau „Polka”.

„ Scoala de balet pentru copii ii atrage ca un magnet atat pe cei mici, pe cei tineri, cat si noi, cei aflati la varsta a 3-a” – a declarat Dna. Visarion Maria una dintre rezidentele Azilului Privat.

„Le multumim foarte mult acestor copii ce ne-au adus lumina si fericire intr-o astfel de zi importanta! Le multumim si parintilor care au venit cu ei pentru a ne oferi noua o bucurie! Ii mai asteptam si cu alte ocazii in casa noastra! Si de Craciun, anul trecut am avut parte de mici spectacole, dar parca acesta a fost cel mai frumos, cel mai spectaculos, plin de bucurie!” – spune emotionata Dna. Dumitru Maria, in varsta de 87 ani, printre primele rezidente ale Azilului Privat.

Viitorii balerini ai M BALLET STUDIO sunt selectionati si repartizati in clase de balet specializate in dans clasic, de caracter, modern si contemporan. La sfarsitul fiecarui an, munca celor mici este aplaudata si recunoscuta in spectacolul devenit deja traditional „Magazinul de papusi”, spectacol ce a adunat in ultimii 25 de ani peste 20.000 de spectatori.