BLUG*OS*CON - we\\\'re open!

BUCURESTI - 10 decembrie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Vă invităm la Conferința BLUG*OS*CON, ce va avea loc în data de 12 Decembrie 2009, în Amfiteatrul AN010, Politehnică.

Un eveniment unic, dedicat oricărui utilizator de Software Open Source, începători sau avansați.
Intrarea liberă! (free as in beer). Evenimentul este organizat de BLUG.ro - Bucharest Linux User Group.

BLUG*OS*CON este o conferință cu adevărat a Linuxiștilor, o conferință just for fun\\\', eliberată de orice influență din industria IT, un fel de conferință open source Do-It-Yourself. Liberă de prejudecăți, publicitate și vanități. Toți sunteți bineveniți!

Programul conferinței este bogat și interesant pentru oricine. Vă veți putea îmbunătăți cunoștințele pentru platforma Linux, fie că sunteți un începător (aveți o grămadă de track-uri unde vă puteți perfecționa), sau un geek adevărat (prezentări în premieră în România). Și, nu în ultimul rând, BLUG*OS*CON este o platformă unică de socializare pentru comunitățile FLOSS românești. Programul complet al conferinței îl puteți consulta la http://blugoscon.blug.ro/Main/ProgramulConferintei. Comunitățile din România vor avea standuri proprii, unde puteți socializa la greu.

Cine poate participa:
• linuxiști începători
• linuxiști avansați
• programatori
• cadre didactice
Intrarea: liberă
Program: 09:00 - 18:00
Mai multe detalii: www.blugoscon.blug.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/b-interactive-srl/blugoscon-were-open