B smart – Rent a Car te provoaca de Black Friday!

BUCURESTI - 20 noiembrie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Auto, Afaceri, Turism, Logistica/Transport, Retail

Live site

B smart – Rent a Car este prima companie de inchirieri auto din Romania care se alatura programului de reduceri Black Friday. Astfel, fiecare client care doreste sa inchirieze o masina si introduce in formularul de comanda de pe site cuvantul promotional „BLACKFRIDAY”, va beneficia de un discount suplimentar, fata de cel afisat in momentul rezervarii.

B smart - Rent a Car Bucuresti

B smart - Rent a Car Bucuresti

    B smart – Rent a Car se alatura campaniei Black Friday, prin implementarea unui sistem de reducere bazat pe coduri promotionale. Asadar, indiferent de modelul de masina dorit sau perioada in care va fi inchiriata, clientii se vor bucura de discount-uri de pana la 50% fata de pretul initial de inchiriere afisat pe site.

 

    Black Friday va avea loc in Romania atat in ziua de 22 Noiembrie 2013 (si weekendul ce urmează acestei vineri), cat si in ziua de 29 Noiembrie (si weekendul urmator), aceasta deoarece multe companii, printre care si B smart – Rent a Car au decis sa devanseze Ziua Reducerilor si sa pregatească ofertele ceva mai devreme, incepand cu ziua de 22 Noiembrie.

 

    B smart – Rent a Car ofera reducerea de Black Friday pentru comenzile ferme, plasate prin intermediul formularului de contact de pe site, indiferent de momentul lansarii comenzii, in intervalul de timp specificat. Astfel, un utilizator care plaseaza o comanda in perioada 22 Noiembrie – 1 Decembrie 2013 si introduce codul promotional „BLACKFRIDAY” in formularul destinat comenzii, se poate bucura de masina inchiriata la un pret mult mai mic.

 

    Toate masinile din flota B smart – Rent a Car sunt echipate corespunzator sezonului de iarna si sunt intretinute conform specificatiilor producatorilor.

 

* Reducere valabila pentru o perioada de inchiriere de minimum 3 zile.

 

Despre B smart - Rent a Car

B smart – Rent a Car Bucuresti ofera servicii complete de inchiriere masini, la cea mai inalta calitate si siguranta. B smart – Rent a Car Romania ofera spre inchiriere o gama larga de masini, de la autoturisme de talie mica, la SUV-uri si VAN-uri.