Lansarea noului site www.anticoroziv.eu

Locul desfasurarii: http://www.anticoroziv.eu

Organizator: B-Team Corrosion Protection

Lansarea noului site www.anticoroziv.eu

B-Team Consult and Services SRL, companie specializata in oferirea de solutii in domeniul protectiilor anticorozive, energiei regenerabile si a curateniei profesionale, se bucura sa anunte lansarea noului site www.anticoroziv.eu

Aparitia www.anticoroziv.eu s-a bazat pe o nevoie reala a ramurilor industriale de a garanta protejarea instalatiilor si a suprafetelor impotriva coroziunii, produsele oferite de B-Team Corrosion Protection reprezentand o componenta cheie in asigurarea rezistentei si durabilitatii acestora.

Descoperiti pe www.anticoroziv.eu o gama completa de produse, de la cauciucuri si rasini sintetice, la vopsele si componente din plastic, special proiectate si dezvoltate pentru a asigura protectia anticoroziva industriala in cele mai agresive conditii termice si chimice.

Alaturi de materialele oferite, site-ul va ofera posibilitatea de a intra in contact cu o echipa de specialisti, pregatiti sa va ofere consultanta si sa aleaga impreuna cu dumneavoastra solutiile tehnice si produsele care se potrivesc cel mai bine cerintelor proiectelor derulate.

Evaluarea proiectului, asistenta in toate etapele procesului, suportul tehnic complet, testarea materialelor, sunt toate incluse in serviciile pe care B-Team Corrosion Protection le pune la dispozitia tuturor ramurilor industriale. 

Despre B-Team Corrosion Protection

B-Team Corrosion Protection, divizie a companiei B-Team Consult and Services SRL, ofera servicii complete specializate in protectia anticoroziva, pentru toate domeniile industriale. Experienta acumulata in domeniul protectiei anticorozive, asigura oferirea celor mai eficiente solutii tehnice si produse premium, adaptate necesitatilor fiecarui client. 

Confirmare pana la data: 29 August 2012

Participare: Intrare libera