B to B marketing

Definitie B to B marketing

Ansamblu de forme de comunicare sau de relatii comerciale care se desfasoara intre organizatii profesionale (de la o companie la alta), inclusiv prin mijloace electronice. B to C (business to consumer): comert cu amanuntul.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru B to B marketing? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul B to B marketing.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la B to B marketing. Definitiile termenilor despre B to B marketing cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la B to B marketing, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la B to B marketing.