Expo AnimalPark - editia a II-a

Locul desfasurarii: Iulius Mall

Organizator: SC B2B AGENCY SRL

Iubitorii de animale sau cei care doresc să admire exemplare dintre cele mai frumoase sunt aşteptaţi, în acest sfârşit de săptămână, la  Iulius Mall IaşiTimp de trei zileparcarea mall-ului va găzdui Expo AnimalPARK , o expoziţie de animale de companie şi de curte. Evenimentul va avea loc de vineri21 septembrie, până duminică23 septembrie 2012 inclusiv, în intervalul orar 10.00 – 19.00, în pavilionul special amenajat în parcarea Iulius Mall.

Expo AnimalPARK reuneşte firme specializate în nutriţie, igiena şi sănătatea micilor vietăţi, alături de specialişti şi de cei mai importanţi crescători de animale. La Iulius Mall, ieşenii vor admira o varietate de exemplare de: câini, pisici, iepuri, hamsteri, porcuşori de Guineea, maimuţe, ponei, fazani, struţi, păuni, raţe şi gâşte exotice, porumbei, peşti, reptile, tarantule, scorpioni, iguane, arici, broaşte ţestoase etc.

Cei interesaţi vor avea posibilitatea să cumpere animalele dorite, accesul la expoziţie realizându-se în baza unui bilet în valoare de 4 lei/persoanăCopiii sub 7 ani beneficiază de gratuitate. Vizitatorii vor avea parte şi de premii, aceştia putând câştiga zilnic, prin tragere la sorţi, în baza talonului de intrare, câte o bicicletă. În plus, toţi cei care vin cu biletul de intrare la magazinul Zoomania din Iulius Mall beneficiază, pe parcursul celor trei zile de expoziţie, de 10% discount.

O altă atracţie pentru participanţi va fi demonstraţia de dresaj canin, susţinută de Canisa Inspectoratului Judeţean de Poliţie Iaşi, secţia Criminalistică, care va avea loc sâmbătă22 septembrie, de la ora 12.00.

Evenimentul este organizat de B2B Agency în parteneriat cu Iulius Mall

Confirmare pana la data: 21 September 2012

Participare: Taxa de participare